Heeft u door een ongeval of andere oorzaak letselschade opgelopen? En ligt de verantwoordelijkheid voor uw letsel bij een derde? Onze letselschadespecialisten in de regio Rotterdam komen gratis en vrijblijvend bij u thuis om de gevolgen van het letsel in kaart te brengen en vrijblijvend advies te geven over uw mogelijkheden voor verhaling op de tegenpartij. De specialisten van Pals Letselschade zijn actief, voortvarend en betrokken. Komt uw letselschadezaak bij hen in behandeling, dan zullen zij u op zo veel mogelijk terreinen zorgen uit handen proberen te nemen. Want maken wij uw leven net wat makkelijker, dan heeft u meer ruimte om te herstellen.

Beter weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0800-899 85 33 (dagelijks 08:30 – 21:00 uur). Of laat uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen twee uur terug. 

Neem contact met ons op

Persoonlijke hulp bij letselschade

Pals Letselschade regio Rotterdam begeleidt slachtoffers van letselschade in Zuid-Holland en Zeeland. Hulp van een letselschadespecialist is persoonlijk én professioneel, gedurende het gehele traject. Van het vaststellen van de aansprakelijkheid en de schade, tot het afwikkelen van eventuele gerechtelijke procedures staat uw letselschadespecialist u met raad en daad bij. En die persoonlijke aanpak bewijst zich door de ruim 63.000 letselschade-slachtoffers die wij mochten helpen aan een rechtvaardige letselschadevergoeding.

Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

✔ Onze letselschadespecialisten komen bij u thuis
✔ U krijgt direct persoonlijk en vrijblijvend advies
✔ Onze dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
✔ Onze aanpak is 70 jaar bewezen succesvol
✔ Pals Letselschade voldoet aan alle richtlijnen van de letselschade Raad