Wanneer u letselschade oploopt, door een ongeval of andere oorzaak, dan staat uw leven op zijn kop. Onze letselschadespecialisten in de regio Utrecht geven u direct persoonlijk advies over de gevolgen van uw letsel voor uw persoonlijke situatie. In een eerste adviesgesprek bij u thuis, nemen zij de specifieke omstandigheden en de gevolgen van het letsel met u door, en bespreken met u de mogelijke vervolgstappen. Neemt Pals Letselschade regio Utrecht uw zaak aan, verwacht dan een actieve, voortvarende en betrokken manier van werken. Ons doel: u zo veel mogelijk zorgen uit handen nemen, zodat u zich volledig richten kunt op uw herstel.

Direct contact? Bel 070 – 30 23 999 voor gratis advies of laat uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen twee uur terug.

Neem contact met ons op

Ondersteuning van Pals Letselschade

Wij geloven dat u na het oplopen van letselschade meer nodig heeft dan wat bijvoorbeeld een letselschade-advocaat kan bieden. Naast het hele proces van claimen van een letselschadevergoeding, krijgt u mogelijk ook te maken met allerlei veranderingen in uw persoonlijke situatie, thuis of op het werk. Ook hierin verdient u de beste begeleiding, om de draad van uw leven zo snel mogelijk weer op te kunnen pakken. Een specialist van Pals Letselschade neemt u daarom zo veel mogelijk zorgen uit handen. Niet alleen op juridisch en financieel gebied, maar ook medisch en arbeidsrechtelijk.

Letselschade: de PALS-aanpak

De kracht van letselschadebureau Pals Letselschade, is onze kennis en ervaring effectief wordt gebundeld in regionale teams. Met vestigingen door heel Nederland – waaronder in Utrecht – kunnen onze juristen altijd bij u thuis langskomen. Bovendien blijven onze letselschadespecialisten u persoonlijk bijstaan in het gehele traject: van het vaststellen van de aansprakelijkheid en de schade, tot het afwikkelen van eventuele gerechtelijke procedures. Zo wisten wij al ruim 63.000 slachtoffers te helpen aan een rechtvaardige letselschadevergoeding.