Onze hulp kost je niets

Een ongeval is zo gebeurd maar kan enorme gevolgen hebben voor de rest van je leven. Het heeft invloed op je fysieke en mentale gezondheid, je werksituatie en je persoonlijke leven. Loop je door het ongeval letsel op? Dan ga je mogelijk een zeer onzekere periode tegemoet. Misschien krijg je wel te maken met grote uitgaven voor medische zorg en andere ondersteuning. Je zit in zo’n geval natuurlijk niet te wachten op extra kosten voor juridische hulp.

Maar dat hoeft ook niet. In veruit de meeste gevallen brengen we de kosten van onze hulp in rekening bij de verzekeraar. Voordat je ons een opdracht geeft, vertelt onze expert je waar je in jouw specifieke situatie op mag rekenen. Je komt dus nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan.

Gratis intakegesprek

De eerste beoordeling van de haalbaarheid van je letselschadezaak door onze letselschadespecialist is altijd gratis. Wij geven je dan juridisch advies over de mogelijkheden van een schadevergoeding voor je. Als we na het intake gesprek je zaak gaan behandelen, dan kost dat je ook niets. In Nederland is het namelijk bij wet geregeld dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. De totale dienstverlening van Pals Letselschade kost je in dat geval dus niets en wordt ook niet in mindering gebracht op je schadevergoeding. Alleen in heel specifieke gevallen kan het zijn dat de kosten voor de behandeling van je letselschadezaak voor je eigen rekening komen. Maar daarover informeren we je altijd vooraf voordat je ons opdracht geeft om je zaak te behandelen.

Wat Pals Letselschade voor je doet

Pals Letselschade ondersteunt je als je slachtoffer van letselschade bent en neemt je zoveel mogelijk zorgen uit handen. Niet alleen op juridisch en financieel gebied maar bijvoorbeeld ook bij arbeidsvraagstukken en op sociaal en medisch vlak. Wij helpen je de schadevordering te onderbouwen, schakelen waar nodig deskundigen in en doen het contact met de tegenpartij. De letselschadespecialisten van Pals Letselschade komen op voor je belangen en maken zich sterk voor een rechtvaardige letselschadevergoeding. Wij zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt en hebben aandacht voor je herstel. Zo kun jij na de ingrijpende gevolgen van het ongeval weer sneller je leven oppakken.

Een rechtvaardige letselschadevergoeding

Fiets_1_Pals.jpg

Als je letsel oploopt door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout heeft het claimen van een schadevergoeding uiteraard niet je eerste prioriteit. Je hebt het druk genoeg met je herstel. Maar naast de directe medische en financiële gevolgen kan het door jou opgelopen letsel ook gevolgen hebben voor de lange termijn. Bijvoorbeeld door noodzakelijke extra uitgaven, door het wegvallen van (een deel van) je inkomen of doordat het letsel je carrièrekansen verkleint. Een letselschadevergoeding is een financiële compensatie voor extra kosten en voor het inkomen dat je misloopt door letsel. Omdat je dit hebt opgelopen door het toedoen van een ander helpen wij je graag een rechtvaardige letselschadevergoeding te verhalen op de tegenpartij.

Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen

Smartengeld

Smartengeld is onderdeel van de totale schadevergoeding in een letselschadezaak. Het is de vergoeding die je krijgt voor de immateriële schade die je lijdt door het opgelopen letsel: de lichamelijke pijn, het geestelijke leed en de vermindering van je levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van verschillende criteria. Je letselschadespecialist helpt je je schadeposten in kaart te brengen en geeft je een indicatie van de hoogte van het smartengeld.

Als de tegenpartij je kosten niet wil vergoeden

Als wij de haalbaarheid van je zaak positief beoordelen, dan verwachten wij dat we je schade op de tegenpartij kunnen verhalen. We zetten in dat geval alles op alles om je letselschadezaak tot een succes te maken. Maar het kan voorkomen dat in je letselschadezaak onenigheid ontstaat over de aansprakelijkheid of over de hoogte van de schadevergoeding. Je letselschadespecialist kan je dan adviseren om je zaak voor de rechter te brengen. Hiervoor schakelen we dan een letselschadeadvocaat in. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Onze letselschadespecialist kan je adviseren over de mogelijkheden en de kosten van een gerechtelijke procedure. De al verrichte werkzaamheden kosten je niets.

Antwoord op je vragen

Direct weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op