Wanneer u door een ongeval letselschade oploopt, wilt u natuurlijk de beste zorg op medisch gebied. Maar treft een ander schuld aan het ongeval, dan heeft u daarnaast ook recht op een schadevergoeding. Een rechtvaardige letselschadevergoeding helpt u de eerste financiële klappen na het ongeval op te vangen, maar verzekert u ook op de lange termijn van een inkomen. Het is dus niet alleen uw recht: het is ook noodzaak. Een letselschadespecialist kan u helpen de schadevordering te onderbouwen. Maar wat nu als de tegenpartij deze vervolgens niet wil betalen? Mocht het tot een rechtszaak komen, dan kost de dienstverlening van Pals Letselschade u hoe dan ook niets.

Gratis rechtshulp bij erkende aansprakelijkheid

Pals Letselschade geeft u gratis juridisch advies over de mogelijkheden van een schadevergoeding. De intake voor uw letselschadezaak is bij Pals Letselschade kosteloos, en in Nederland is het bovendien bij wet zo geregeld dat de kosten van onze inschakeling betaald worden door de aansprakelijke partij. Onze dienstverlening is voor u dan dus gratis. Het inschakelen van een letselschade-advocaat is dit niet, en daarom zullen wij vooraf altijd zo goed mogelijk proberen in te schatten of een eventuele letselschade-zaak voldoende kans van slagen heeft.

Onenigheid over de aansprakelijkheid of over de vergoeding

Nemen wij uw zaak in behandeling? Uw letselschadespecialist zal alles op alles zetten om uw letselschadezaak tot een succes te brengen. Het kan daarbij voorkomen dat er in uw letselschadezaak discussie ontstaat over de aansprakelijkheid of over de hoogte van de schadevergoeding. Meestal kunnen we hier alsnog uitkomen met de tegenpartij. 90% van onze cliënten ontvangt een schadevergoeding. Maar soms zullen wij adviseren om de letselschadezaak voor de rechter te brengen. Hiervoor wordt dan een letselschade-advocaat ingeschakeld, waaraan kosten verbonden zijn. Mocht het zo ver komen, dan adviseert onze letselschadespecialist u over de mogelijkheden en de kosten. De reeds verrichte werkzaamheden vanuit Pals Letselschade kosten u niets.

Kiezen voor Pals Letselschade

Advies van onze letselschadespecialisten is deskundig én persoonlijk. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Wij zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland
Onze dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
Onze aanpak is al 60 jaar bewezen succesvol
63.000 letselschade-slachtoffers gingen u voor
Onze gecertificeerde specialisten kregen het Keurmerk Letselschade

Direct antwoord op uw vragen

U heeft waarschijnlijk vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie. Onze letselschadespecialisten geven deskundig antwoord op uw specifieke vragen en geven u helder en passend advies. Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gratis en vrijblijvend: 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).