Bij letselschade door een medische fout, kan het noodzakelijk zijn om een medisch adviseur in te schakelen om te beoordelen of er sprake is van een verwijtbaar handelen door een zorgverlener. De kosten van de inschakeling van een medisch adviseur zijn afhankelijk van de tijd die de medisch adviseur nodig heeft om uw medische dossier te beoordelen. Tijdens het eerste intakegesprek zal de letselschadespecialist een indicatie geven van wat deze kosten voor u zullen inhouden. En wordt de aansprakelijkheid erkend, dan krijgt u deze kosten terugbetaald. De dienstverlening van Pals Letselschade is voor u dan dus gratis.

Gratis rechtshulp bij erkende aansprakelijkheid

Op basis van het advies van de medisch adviseur bepaalt onze letselschadespecialist of de zorgverlener aansprakelijk gesteld kan worden voor de door u geleden en te lijden schade. Is dit het geval, dan kunnen wij uw schadeclaim direct in behandeling nemen. In Nederland is het bij Wet geregeld dat de kosten van onze inschakeling door de aansprakelijke partij betaald dienen te worden. Zolang de aansprakelijkheid nog niet erkend is door de tegenpartij komen de kosten van onze dienstverlening in eerste instantie voor uw eigen rekening. Maar zodra de aansprakelijkheid wordt erkend, worden de kosten van de medisch adviseur en onze dienstverlening alsnog verhaald op de tegenpartij.

Ondersteuning van Pals Letselschade

Het aansprakelijk stellen van een zorgverlener vergt vaak een lange adem en de nodige juridische kennis. Een letselschadespecialist in de hand nemen is dan ook geen overbodige luxe. Kiest u voor Pals Letselschade, dan neemt uw letselschadespecialist alle nodige stappen om de schadevordering naar de tegenpartij te onderbouwen. De specialist roept deskundigen op, komt op voor uw belangen, maakt zich sterk voor een rechtvaardige letselschadevergoeding en neemt u zo veel mogelijk zorgen uit handen. Hij of zij staat u bij in elke stap van de procedure en helpt u te krijgen waar u recht op heeft.

Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Wij zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland
Onze dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
Onze aanpak is al 60 jaar bewezen succesvol
63.000 letselschade-slachtoffers gingen u voor
Onze gecertificeerde specialisten kregen het Keurmerk Letselschade

Persoonlijk advies? Bel ons op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 8:30-21:30) en wij beantwoorden al uw specifieke vragen.