Heeft de tegenpartij een aanbieding gedaan, maar weet u niet zeker of het bedrag recht doet aan de omvang van de schade? Of heeft u al een belangenbehartiger, maar twijfelt u of deze wel alleen aan uw belang denkt? Vraag dan een second opinion aan bij Pals Letselschade. Onze letselschadespecialisten hebben ervaring met alle vormen van letselschade en kunnen daarom, na bestudering van de stukken, een onderbouwde analyse geven van de gehanteerde werkwijze en/of het schikkingsvoorstel in uw zaak. Direct informatie? Bel 085 – 07 35 550 (dagelijks 8:30-21:00 uur). Ons intake-team staat klaar om al uw specifieke vragen te beantwoorden.

Second opinion: kiezen voor Pals Letselschade

Onze gecertificeerde letselschadespecialisten helpen u bij het verhalen van uw letselschade. Dat doen we al meer dan 60 jaar, voor meer dan duizend letselschade-slachtoffers per jaar. Onze letselschadespecialisten zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland en onze dienstverlening is voor u gratis bij erkende aansprakelijkheid. Pals Letselschade is in het bezit van het Keurmerk Letselschade van de Letselschade Raad. Voor een deskundige second opinion bent u bij Pals Letselschade, kortom, aan het juiste adres.

Krijgen waar u recht op heeft

Een letselschadespecialist van Pals Letselschade behartigt uw belangen en zal zich altijd sterk maken voor een voor u rechtvaardige letselschadevergoeding. En vraagt u ons om een second opinion, dan beoordelen wij onder andere de onderbouwing van de schadevordering, onderzoeken we of de juiste deskundigen zijn ingeschakeld, en bepalen we of uw belangen correct en volledig zijn behartigd. De uitkomst van dit onderzoek zullen we in een helder juridisch advies uiteenzetten, zodat u wel-onderbouwd de volgende stap kunt bepalen.

De kosten van een eventuele rechtszaak

Is er in uw letselschadezaak discussie ontstaan over de aansprakelijkheid of over de hoogte van de schadevergoeding en komt het op een rechtszaak aan? Bij een gang naar de rechter, heeft u een letselschade-advocaat nodig en hieraan zijn kosten verbonden. Uw letselschadespecialist kan u adviseren over de mogelijkheden en de kosten.

Een second opinion in uw specifieke zaak

Als u een second opinion zoekt, dan heeft u vanzelfsprekend vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke zaak. Onze letselschadespecialisten beantwoorden uw specifieke vragen deskundig en helder. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan nu contact met ons op.