Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval, dan weet u vaak nog niet hoe het genezingsproces zal verlopen, en óf u wel volledig zult genezen. Zo kan een aanrijding een grote impact hebben op uw nabije toekomst of zelfs uw gehele verdere leven. Voor de pijn, de onzekerheid, het verdriet en eventuele gemis dat het verkeersongeval en het daaruit voortvloeiende letsel heeft veroorzaakt, kunt u smartengeld eisen van de verantwoordelijke partij.

Verkeersongeval: smartengeld claimen

Als iemand anders u als verkeersdeelnemer aanrijdt en u loopt daardoor letselschade op, dan heeft u vaak recht op smartengeld als onderdeel van de totale schadevergoeding. De hoogte van het smartengeld na een aanrijding wordt vastgesteld op basis van uw persoonlijke situatie voor en na het ongeval. Naast het smartengeld heeft u mogelijk nog recht op meer schadevergoeding voor extra gemaakte kosten en inkomensderving. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een dergelijke schadevergoeding? De letselschadespecialisten van Pals Letselschade helpen u bij de inventarisatie van de schadeposten en met het vaststellen van een rechtvaardige vergoeding.

Gratis juridische hulp na een aanrijding

De verzekeringsmaatschappij van de verantwoordelijke partij moet uw letselschade vergoeden. Maar het is niet per se in het belang van die verzekeringsmaatschappij om u volledig in uw recht te stellen. Daarom mag u bij letselschade na een aanrijding altijd op kosten van de aansprakelijke partij een letselschadebureau inschakelen. Het inhuren van Pals Letselschade kost u dan dus niets. Denkt u eventueel in aanmerking te komen voor smartengeld na een aanrijding? Bel ons op 0800 – 899 85 33 en wij beantwoorden al uw specifieke vragen. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

 Werkzaam in alle regio’s in Nederland
 Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
 60 jaar bewezen succesvol
 63.000 slachtoffers gingen u voor
 Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Uw letselschadezaak

Letselschade door een verkeersongeval kan op verschillende manieren ontstaan en u kunt bijvoorbeeld als bestuurder, als passagier of als voetganger betrokken zijn. Maar u staat juridisch vaak veel sterker dan u denkt, en het is daarom altijd verstandig om advies te vragen aan een deskundig letselschadebureau. Wij bekijken graag samen met u de kans op een succesvolle letselschadezaak, en bij een positieve beoordeling nemen wij deze direct verder in behandeling. Neem nu contact op, wij helpen u graag verder.