Een schijnbaar eindeloos durende revalidatie, of het nooit meer uit kunnen oefenen van werk of hobby: een ongeval kan ook op de langere termijn veel verdriet, pijn en gemis veroorzaken. Zo kan die ene gebeurtenis een enorme impact hebben op uw leven. Is een derde verantwoordelijk geweest voor het ongeval? Dan kunt u voor deze immateriële schade smartengeld eisen, naast een schadevergoeding voor de materiële kosten. De letselschadespecialist van Pals Letselschade staat u gedurende dit traject bij, van de aansprakelijkstelling tot aan het afwikkelen van gerechtelijke procedures.

Hoe stel ik iemand aansprakelijk voor letselschade?

Bij het aansprakelijk stellen van de wederpartij komt vaak veel emotie kijken. Dan is het wel zo prettig als u bijgestaan wordt door een specialist die weet hoe het proces in zijn werk gaat en die u in elke stap kan begeleiden. Wilt u meer weten over onze aanpak en over wat wij in uw geval kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze letselschadespecialisten voor deskundige ondersteuning via 0800 – 899 85 33. Waarom kiezen voor PALS?

 Werkzaam in alle regio’s in Nederland
 Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
 60 jaar bewezen succesvol
 63.000 slachtoffers gingen u voor
 Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Berekening van het smartengeld

De omvang van de schade en de hoogte van het smartengeld na een ongeval, wordt op basis van uw persoonlijke situatie voor en na het ongeval vastgesteld. Naast het smartengeld heeft u mogelijk nog recht op meer schadevergoeding voor extra gemaakte kosten en inkomensderving. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw letselschadezaak? De letselschadespecialisten van Pals Letselschade helpen u bij de inventarisatie van de schadeposten en met het vaststellen van een rechtvaardige vergoeding.

De Smartengeldgids

In de Smartengeldgids staan alle uitgekeerde letselschadebedragen, inclusief smartengeld. Deze uitgekeerde letselschadebedragen bieden een grove indicatie van de hoogte van het smartengeld dat u kunt verwachten. Over de exacte hoogte van het smartengeld voor uw specifieke situatie, kan uw letselschadespecialist u bij de afwikkeling van uw letselschadezaak informeren.