Wij zijn transparant over de vergoedingen die wij ontvangen van de wederpartij. Deze zijn altijd inzichtelijk voor onze cliënten. Met onze aansluiting bij de Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars (Stichting PIV), hebben wij afspraken gemaakt met verschillende verzekeraars over de vergoeding van het honorarium van onze letselschadespecialisten. Dit bevordert het proces van schadeafwikkeling omdat er geen discussie over de uren is. Daarnaast versterkt deze overeenkomst uw positie en belang, en verbetert dit het proces van de afwikkeling van letselschadezaken.

Wat Pals Letselschade voor u doet

De letselschadespecialist van Pals Letselschade behartigt uw belangen en maakt zich sterk voor een rechtvaardige letselschadevergoeding. Hij of zij helpt u de schadevordering te onderbouwen, schakelt de nodige deskundigen in, komt op voor uw belangen en is uw contactpersoon richting de wederpartij. Onze aanpak is erop gericht om u zo veel mogelijk zorgen op medisch, juridisch en arbeidsrechtelijk gebied uit handen te nemen. Na een ongeval heeft u immers al zorgen genoeg.

Antwoord op al uw specifieke vragen

Heeft u vragen over letselschade? Over de kosten van onze dienstverlening of over Pals Letselschade? Onze letselschadespecialisten hebben uitvoerige kennis van, en ervaring met de belangenbehartiging van mensen die door uiteenlopende oorzaken letselschade opliepen. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u voorzien van passend en persoonlijk advies. Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op, of bel: 085 – 07 35 550 (ma t/m vr 8:30-21:30). Ons intake-team staat klaar om al uw specifieke vragen te beantwoorden.