De letselschadespecialisten van Pals Letselschade zijn als ervaren, deskundige en bevlogen letselschade-professionals, vastbesloten om slachtoffers van letselschade letselschade advocaat keurmerkte ondersteunen op sociaal, arbeidsrechtelijk en maatschappelijk vlak. Daarnaast helpen we in juridisch opzicht bij het indienen van een eventuele letselschade-claim, en maken wij ons sterk voor een rechtvaardige behandeling van een letselschadezaak. Mocht het daarbij noodzakelijk zijn om te procederen, dan schakelen wij een letselschade-advocaat in om de zaak bij de rechtbank tot een succes te maken.

De letselschade-advocaat procedeert in de rechtszaal

Pals Letselschade staat slachtoffers van letselschade bij in hun letselschadezaak. Een letselschade-advocaat behartigt de belangen van slachtoffers van letselschade en kan naar de rechter om te gaan procederen. De advocaat beoordeelt de zaak en zorgt er in de rechtszaal voor dat het slachtoffer de rechtvaardige genoegdoening krijgt voor de geleden en te lijden schade.

Pals Letselschade ondersteuning bij letselschade?

Bel onze letselschade specialisten vrijblijvend voor ondersteuning 0800 – 899 85 33. Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
 60 jaar bewezen succesvol
 63.000 slachtoffers gingen u voor
 Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Inschakelen van de letselschade-advocaat

Wij geven u graag kosteloos juridisch advies over de mogelijkheden van een schadevergoeding. De intake voor uw letselschadezaak is bij Pals Letselschade altijd gratis. In Nederland is het bovendien bij wet zo geregeld dat de kosten van onze inschakeling betaald worden door de aansprakelijke partij. Inschakeling van een letselschade-advocaat is dit niet en daarom zullen wij vooraf altijd zo goed  mogelijk proberen in te schatten of een eventuele letselschade-zaak voldoende kans van slagen heeft.

Krijgen waar u recht op heeft

In 60 jaar heeft Pals Letselschade de belangen behartigd van ruim 63.000 slachtoffers van letselschade. 85-95% van onze cliënten ontvangt een schadevergoeding. Ons doel is om samen met u te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Inclusief de mogelijkheid om te procederen met een letselschade-advocaat, als dat nodig is. Ons team heeft ervaring in het begeleiden van slachtoffers die uiteenlopende soorten letselschade opliepen door verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, of medische fouten, waaronder hersenletsel, dwarslaesies en orthopedisch letsel. Ook hielpen wij mensen die te kampen hebben met een beroepsziekte, of met psychische klachten na een ongeval.

Contact met ons letselschadebureau

Elke zaak vraagt weer om een andere juridische invalshoek. Maar u staat juridisch vaak veel sterker dan u denkt, en het is daarom altijd verstandig om advies te vragen aan een deskundig letselschadebureau. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 21.30 uur. Bel 0800 – 899 85 33.