Heeft u letselschade opgelopen en woont u in Emmen en omstreken? Dan kunt u bijgestaan worden in uw letselschadezaak door een letselschadespecialist of letselschade-advocaat uit Emmen. Pals Letselschade is gevestigd in Emmen en is gespecialiseerd in letselschade. We hebben alle kennis in huis om u met onze letselschadespecialisten en letselschade-advocaten in ons netwerk bij te staan.

Als de schade veroorzaakt is door iemand anders is het verstandig om kosteloos juridische hulp in te schakelen van een letselschadespecialist / letselschade-advocaat. Wij komen bij u thuis in Emmen, maar ook in de wijde omtrek van Emmen.

Ondersteuning bij letselschade?

Bel onze letselschadespecialisten in Emmen vrijblijvend voor ondersteuning 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30). Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Meer informatie

Dichtbij in Emmen en omstreken

Onze letselschade specialist komt persoonlijk bij u thuis in Emmen, de wijde omgeving van Emmen en de provincie Drenthe. Onze letselschade specialist heeft jarenlange ervaring, werkt volgens de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade en de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Uw letselschade zaak in goede handen

U kunt kosteloos een afspraak maken met ons. Wij komen bij u thuis en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden in uw letselschadezaak. Onze letselschadespecialisten staan voor u klaar.

Direct regelen
Bel voor direct contact 0800 – 899 85 33