Woont u in Groningen en omgeving en bent u op zoek naar een letselschade-advocaat? Dan bent u bij Pals Letselschade aan het juiste adres. Wij hebben eigen letselschadespecialisten en in ons netwerk letselschade-advocaten in Groningen. Onze letselschadespecialisten hebben wel alle kennis en ervaring voor het regelen van uw letselschadezaak en als het nodig is helpt een letselschade-advocaat om te procederen in uw zaak.

De letselschadespecialist regelt uw letselschade zaak. Indien nodig wordt er een letselschade-advocaat ingeschakeld als er een gerechtelijke procedure noodzakelijk is. In 96 procent van de letselschadezaken kunt u zonder de komst van een rechter uw letselschadezaak regelen. U heeft dan geen letselschade-advocaat nodig.

Ondersteuning bij letselschade?

Bel onze letselschadespecialisten in Groningen vrijblijvend voor ondersteuning 0800 – 899 85 33. Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Meer informatie

Uw letselschadezaak in goede handen

Uw letselschadezaak is in goede handen bij onze letselschadespecialist in Groningen. Wij regelen uw letselschadezaak van het begin tot het einde. Wij komen bij u thuis in Groningen en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden in uw letselschadezaak en de noodzaak om een letselschade-advocaat op uw zaak te zetten.

Direct regelen
Bel voor direct contact 0800 – 899 85 33