Woont u in de regio van Leeuwarden en heeft u letselschade opgelopen? Dan heeft u recht op juridische bijstand door een letselschade-advocaat of letselschadespecialist. Pals Letselschade is gevestigd in Emmen en vanuit daar staan wij u bij in Leeuwarden en omgeving. Een letselschadespecialist is, net als een letselschade-advocaat, gespecialiseerd in de behandeling van uw letselschadezaak. Mocht het daarbij noodzakelijk zijn om te procederen, dan schakelen wij een letselschade-advocaat in om de zaak bij de rechtbank tot een succes te maken.

Als de schade veroorzaakt is door iemand anders is het verstandig om kosteloos juridische hulp in te schakelen van een letselschadespecialist. Wij komen bij u thuis in Leeuwarden, maar ook in de wijde omtrek van Leeuwarden, zodat u ons uw verhaal kunt vertellen.

Ondersteuning bij letselschade?

Bel onze letselschadespecialisten in Leeuwarden vrijblijvend voor advies op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30). Wij helpen u bij het inventariseren van de schade en met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
 Ruim 60 jaar bewezen succesvol
✔ Ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Uw letselschadezaak in goede handen

Bij Pals Letselschade in Leeuwarden is uw letselschadezaak is in goede handen. Wij regelen uw letselschadezaak vanaf de aansprakelijkheid tot de afwikkeling. Ook schakelen wij als het moet een letselschade-advocaat in Leeuwarden in. Wij komen bij u thuis en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden in uw letselschadezaak.

Direct regelen
Bel voor direct contact 0800 – 899 85 33