Woont u in Maastricht of een andere plaats in Limburg en heeft u, buiten uw schuld om, letsel opgelopen? Onze letselschadespecialist uit Maastricht komt gratis en vrijblijvend bij u thuis om het ongeval te bespreken en u te adviseren over het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. De tegenpartij is daarvoor verzekerd en bij erkende aansprakelijkheid is onze dienstverlening gratis. Met onze hulp kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Onze dienstverlening

Wij ondersteunen slachtoffers van letselschade. Heeft u letselschade opgelopen, dan nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Niet alleen juridisch en financieel, maar bijvoorbeeld ook bij arbeidsvraagstukken, en op sociaal en medisch vlak.

In de meeste gevallen, ruim 95 procent, is de tussenkomst van een rechter niet nodig bij het regelen van een schadevergoeding. Onze letselschadespecialist regelt uw schadevergoeding met de verzekeraar van uw tegenpartij. En is het wel nodig om te procederen, dan schakelen wij een letselschade-advocaat in om de zaak bij de rechtbank tot een succes te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening of een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met onze letselschadespecialist in Maastricht:

  • mr. Lianne Hackeng

  • Letselschadespecialist NIVRE-re

Wat is letselschade? Gratis advies Onze aanpak