Denkt u erover om een letselschade-advocaat in te schakelen op basis van no cure no pay? Voor de behandeling van uw letselschadezaak hoeft u dan niets te betalen, totdat blijkt of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Weet de advocaat uw schade niet te verhalen, dan kost een letselschade-advocaat op no cure no pay-basis u niets. En wordt een schadevergoeding toegekend, dan ontvangt de letselschade-advocaat een percentage van de schadevergoeding. Dat klinkt misschien redelijk, maar het kan beter.

Die schadevergoeding is van u!

Pals Letselschade ondersteunt slachtoffers van uiteenlopende soorten letselschade en neemt hen op zo veel mogelijk terreinen hun zorgen uit handen. Niet alleen op juridisch en financieel gebied, maar ook bij arbeidsvraagstukken, en op sociaal en medisch vlak. Dat doen we niet op basis van no cure no pay, maar gewoon helemaal gratis. Want waarom zou u een deel afstaan van een schadevergoeding, die er is om uw inkomen, nu en in de toekomst, veilig te stellen?

No cure no pay? Pals Letselschade helpt u gratis!

Als een letselschade specialist van Pals Letselschade uw letselschade zaak behandelt, dan kost het u helemaal niets. Onze kosten verhalen wij bij erkende aansprakelijkheid op de tegenpartij. En wij houden geen percentage in van uw schadevergoeding. In 90% van de door ons behandelde zaken, weten wij voor onze cliënten een rechtvaardige schadevergoeding te vorderen van de wederpartij. En mocht het in uw letselschade zaak toch noodzakelijk blijken om te procederen, dan zetten we op dát moment alsnog een letselschade-advocaat in. Meer weten? Bel voor gratis advies over uw letselschadezaak 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 8:30-21:30).

Voordelen van een letselschadespecialist van Pals Letselschade

Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Kosteloos bij erkende aansprakelijkheid
Geen percentage ingehouden van de totale schadevergoeding
Professionele belangenbehartiging
Experts op het gebied van letselschade
Werkzaam in alle regio’s in Nederland
60 jaar bewezen succesvol
63.000 letselschade-slachtoffers kozen al voor Pals Letselschade
Wij voldoen aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade