Meer over letselschade

Als je door iemand anders letselschade hebt opgelopen, kun je aanspraak maken op een letselschadevergoeding. Dat is een financiële compensatie voor de directe (medische) kosten en voor indirecte extra kosten en gemist inkomen op de langere termijn. Een letselschadevergoeding kun je claimen wanneer je (blijvend) letsel hebt opgelopen na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ander ongeval waaraan een derde schuld had.

Letselschade claimen na een ongeval

Loop je door een ander letselschade op? Dan heb je in veruit de meeste gevallen recht op een letselschadevergoeding. Een dergelijke vergoeding neemt je ongemakken niet weg maar stelt je wel in staat om je leven aan veranderde omstandigheden aan te passen. In een intakegesprek bekijken we samen op welke vlakken onze letselschadespecialist je kan ondersteunen. We nemen de specifieke omstandigheden rond het ongeval door en we bepalen de gevolgen van het letsel. Beoordelen onze specialisten de haalbaarheid van een eventuele letselschadezaak positief? Dan helpen wij je ook met juridische stappen en met het indienen van een claim.

Letselschadevergoeding en smartengeld

Whiplash_1_Pals.jpg


Naast de onverwachte kosten en het mogelijke verlies van inkomsten dat de letselschadevergoeding compenseert, kun je ook immateriële schade lijden door het ongeval en het opgelopen letsel. Om je enigszins te compenseren voor de vermindering in levensvreugde na het ongeval kun je smartengeld claimen bij de verantwoordelijke partij. Een letselschadespecialist van Pals Letselschade kan je helpen om de schadeposten te inventariseren om zo een rechtvaardige vergoeding vast te stellen.

Meer informatie

Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

  • Wij zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland
  • Onze aanpak is 70 jaar bewezen succesvol
  • Persoonlijke aandacht gericht op jouw herstel
  • Meer dan 63.000 letselschadeslachtoffers gingen je voor
  • Pals Letselschade voldoet aan het Nationaal Keurmerk Letselschade
Verkeersongeluk_2_Pals.jpg

Soorten ongevallen

Letselschade of letsel is de lichamelijke en psychische schade door een ongeval of andere oorzaken. In het verkeer, op de werkvloer, tijdens het sporten of klussen, door vuurwerk of door een medische fout kun je uiteenlopende soorten letsel oplopen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende oorzaken van letselschade.

Bekijk soorten ongevallen
Ortho_1_Pals.jpg

Soorten letselschade

Door een ongeval kun je verschillende soorten letsel oplopen, met mogelijk grote lichamelijke, psychische of financiële gevolgen. Wij ondersteunen je op juridisch en financieel gebied, bij arbeidsvraagstukken en op sociaal en medisch vlak. Zo hoef je je daarover geen zorgen te maken en kun je je richten op het allerbelangrijkste: je herstel.

Bekijk soorten letselschade
Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen