U heeft een ongeval gehad en daardoor letselschade opgelopen. U wilt dan natuurlijk de beste medische zorg, maar óók de beste juridische ondersteuning van een gespecialiseerd letselschadebureau. Maar hoe weet u nu of een letselschadebureau kwaliteit biedt? En zijn de claims die een bureau hier zelf over doet, wel te vertrouwen? Om consumenten te helpen een goede keuze te maken verleent De Letselschade Raad een kwaliteitskeurmerk aan rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken.

Pals Letselschade is aangesloten bij de Letselschade Raad

Bij de Letselschade Raad zijn gekwalificeerde belangenbehartigers aangesloten die zich conformeren aan de kwaliteitseisen en Gedragscodes GBL, GOMA en de Letselschade Richtlijnen die de branche aan hen stelt.

De bij de Letselschade Raad aangesloten advocaten en experts moeten lid zijn van een onafhankelijke beroepsvereniging – voor experts is dat het Nivre. Om aangesloten te kunnen biljven bij de Letselschade Raad, worden de letselschadespecialisten regelmatig getoetst op het gebied van transparantie, onafhankelijkheid, deskundigheid en communicatie. De gedragscode en kwaliteitseisen zijn uitsluitend van toepassing op de relatie tussen letselschadespecialist en letselschade-slachtoffer en daarmee is een aanvulling op de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL).

Wat mag u van ons verwachten?

  • Uw belang staat centraal; wij zijn alleen werkzaam voor slachtoffers van letselschade en komen alleen op voor uw belangen. Wij verrichten regelmatig klanttevredenheidsonderzoek onder onze cliënten om inzicht te krijgen in ervaringen en verbeteringen in het contact.
  • Deskundigheid; onze letselschadespecialisten zorgen voor een deskundige behandeling van uw letselschadezaak en hebben een gedegen opleiding gevolgd op het gebied van de letselschaderegeling.
  • Persoonlijk contact; de letselschadespecialist komt persoonlijk bij u thuis, informeert u over de voortgang, is uw aanspreekpunt voor vragen en heeft begrip voor uw situatie.
  • Transparantie; de kosten voor belangenbehartiging zijn inzichtelijk en wij geven u een reële inschatting over de mogelijkheden binnen uw letselschadezaak.

Antwoord op al uw specifieke vragen

Heeft u, of heeft een dierbare, letselschade opgelopen bij een ongeval? En bent u op zoek naar een deskundig letselschadebureau met een persoonlijke benadering en een bewezen aanpak? Onze letselschadespecialisten kunnen al uw vragen als geen ander beantwoorden en voorzien u vrijblijvend van passend advies. Neem contact op via de website, of bel ons op 0800 – 899 85 33 (dagelijks van 08:30 – 21:00 uur).