logo keurmerk letselschade.jpg

U hebt een ongeval gehad en daardoor letselschade opgelopen. U wilt dan natuurlijk de beste medische zorg, maar óók de beste juridische ondersteuning van een gespecialiseerd letselschadebureau. Maar hoe weet u nu of een letselschadebureau kwaliteit biedt? En zijn de claims die een bureau hier zelf over doet, wel te vertrouwen? Om consumenten te helpen een goede keuze te maken verleent de Stichting Keurmerk Letselschade een kwaliteitskeurmerk aan rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken.

Pals Letselschade bezit het Keurmerk Letselschade

Het Keurmerk Letselschade wordt toegewezen door Stichting Keurmerk Letselschade aan letselschadespecialisten zoals die van Pals Letselschade. De bij de Stichting aangesloten advocaten en experts moeten lid zijn van een onafhankelijke beroepsvereniging – voor experts is dat het Nivre. Om het Keurmerk Letselschade te behouden, worden de letselschadespecialisten regelmatig getoetst op het gebied van transparantie, onafhankelijkheid, deskundigheid en communicatie. Het Keurmerk Letselschade is uitsluitend van toepassing op de relatie tussen letselschadespecialist en letselschade-slachtoffer. Daarmee is het een aanvulling op de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL).

Het Keurmerk Letselschade in de praktijk

Pals Letselschade is in het bezit van het Keurmerk Letselschade en voldoet aan de eisen en richtlijnen die hiervoor gesteld worden. U mag daarom het volgende van ons verwachten:

  • Uw belang staat centraal; wij zijn alleen werkzaam voor slachtoffers van letselschade en komen alleen op voor uw belangen. Wij verrichten regelmatig klanttevredenheidsonderzoek onder onze cliënten om inzicht te krijgen in ervaringen en verbeteringen in het contact.
  • Deskundigheid; onze letselschadespecialisten zorgen voor een deskundige behandeling van uw letselschadezaak en hebben een gedegen opleiding gevolgd op het gebied van de letselschaderegeling.
  • Persoonlijk contact; de letselschadespecialist komt persoonlijk bij u thuis, informeert u over de voortgang, is uw aanspreekpunt voor vragen en heeft begrip voor uw situatie.
  • Transparantie; de kosten voor belangenbehartiging zijn inzichtelijk en wij geven u een reële inschatting over de mogelijkheden binnen uw letselschadezaak.

Antwoord op al uw specifieke vragen

Heeft u, of heeft een dierbare, letselschade opgelopen bij een ongeval? En bent u op zoek naar een deskundig letselschadebureau met een persoonlijke benadering en een bewezen aanpak? Onze letselschadespecialisten kunnen al uw vragen als geen ander beantwoorden en voorzien u vrijblijvend van passend advies. Neem contact op via de website, of bel ons op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 8:30-21:30).