U bent op vakantie in het buitenland en u wordt slachtoffer van een ongeval. U wilt de schade verhalen. Als u letselschade oploopt in het buitenland, dan geldt de wetgeving van het land waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Er zit verschil in de rechtssystemen van landen. Daarnaast kan er sprake zijn van een taalbarrière.

Kan Pals Letselschade helpen bij letselschade in het buitenland?

Onze letselschade specialisten kunnen u helpen indien een landgenoot aansprakelijk gesteld kan worden voor de letselschade.

Wij kunnen helpen met letselschade in het buitenland als:

  • Iemand uit Nederland aansprakelijk gesteld kan worden als u aangereden wordt.
  • Als u zelf bestuurder bent van de auto en u en medepassagiers een ongeval krijgen. Indien u een Schadeverzekering Inzittenden heeft, worden de kosten hierop verhaald.

Direct hulp bij letselschade buitenland

Bel voor direct contact 0800 – 899 85 33. Wij helpen u bij het verhalen van uw letselschade. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
 70 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen van de Letselschade Raad

Letselschade in het buitenland door een Nederlander

Stel u wordt aangereden in het buitenland door een Nederlander en loopt hierdoor letsel op. De Nederlander is de veroorzaker en u kunt hem aansprakelijk stellen. Is dit u overkomen? Dan kan de letselschadespecialist van Pals Letselschade u helpen met het verkrijgen van een schadevergoeding.

Letselschade verhalen op Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

In Nederland bestaat er de Schadeverzekering Inzittenden (SVI). Deze verzekering dekt de volledige letselschade van zowel de bestuurder als de inzittenden. Ongeacht of het verkeersongeval nu wel of niet de eigen schuld is van de bestuurder. De SVI dekt veelal ook de kosten van juridische hulp door een letselschadespecialist.