U hebt een ongeval gehad. En na de eerste schrik en pijn, beseft u dat u letselschade heeft opgelopen. Dat letsel heeft direct gevolgen; niet alleen op medisch gebied, maar ook voor uw werk en voor uw inkomen. Als een ander verantwoordelijk is voor het ongeval, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. U kunt dan de letselschade claimen bij de tegenpartij. Maar hoe pakt u dat aan? En waar heeft u recht op? Een letselschadespecialist van Pals Letselschade kan u helpen uw letselschade te claimen. Wij inventariseren de schadeposten, bouwen de zaak op en leggen een rechtvaardige letselschadeclaim neer bij de tegenpartij.

Een rechtvaardige letselschadeclaim

Voor wie letsel oploopt door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, of een medische fout, is het claimen van letselschade natuurlijk niet de eerste prioriteit. Maar na de directe medische en financiële gevolgen, worden ook gevolgen voor de langere termijn duidelijk. Extra medische kosten, het wegvallen van (een deel van) uw inkomen, en een verkleining van uw carrièrekansen, kunnen tot die gevolgen behoren. En dan is een letselschadevergoeding niet alleen uw goed recht maar ook noodzakelijk om voldoende inkomen te behouden.

Smartengeld claimen na een ongeval

Behalve dat uw letselschadeclaim voorziet in de materiële schade voor uw kosten en misgelopen inkomsten, kunt u ook smartengeld claimen voor de immateriële schade die u lijdt en nog te lijden heeft. Dat wil zeggen: door het letsel veroorzaakte pijn, onzekerheid, verdriet en gemis. Het smartengeld maakt onderdeel uit van de totale schadeclaim na het ongeval. Weten waar een eventuele letselschadevergoeding bij u op neer zou komen? Bel voor gratis advies over uw letselschadezaak 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 8:30-21:30).

Krijgen waar u recht op heeft bij letselschade

Behalve een intensief juridisch traject, is letselschade claimen ook emotioneel een grote opgave. Onze letselschadespecialisten staan u daarom gedurende het hele traject persoonlijk en met al hun deskundigheid bij: van de eerste intake tot aan het verhalen van een rechtvaardige vergoeding op de tegenpartij. We nemen het contact met de tegenpartij op ons, nemen u zo veel mogelijk zorgen uit handen, we behartigen uw belangen en maken ons er sterk voor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Uw letsel verhalen na een bedrijfsongeval

Bij een ongeval op het werk, of bij letsel door een beroepsziekte, is uw werkgever aansprakelijk voor uw schade. Wij helpen u de schadeposten te inventariseren, en om een rechtvaardige claim vast te stellen. Wij zijn ons zeer bewust van het feit dat, in verreweg de meeste gevallen, het behouden van een goede relatie met uw werkgever het meest wenselijk is. Daarom zoeken we het liefst naar een oplossing die in harmonie met de wederpartij tot stand komt.

Letselschade claimen na een medische fout

Er is sprake van een medische fout als een arts of een andere zorgverlener, verwijtbaar onzorgvuldig heeft gehandeld, en er hierdoor letselschade is ontstaan. Heeft u letselschade opgelopen door een medische behandeling van een zorgverlener, dan kunt u deze hiervoor aansprakelijk stellen en letselschade claimen. Om te beoordelen of er inderdaad sprake is van verwijtbaar onzorgvuldig handelen, moet eerst altijd een onafhankelijk medisch adviseur worden geraadpleegd. De kosten hiervoor moet u in eerste instantie zelf betalen, bij erkende aansprakelijkheid door de wederpartij krijgt u deze kosten terugbetaald. Ook de kosten van de letselschadespecialist en andere kosten van uw letselschadezaak worden in dat geval verhaald op de tegenpartij.

Hulp die echt Helpt, neem contact met ons op

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Letselschade claimen: kan ik dat wel betalen?

Als een ander aansprakelijk is voor het ongeval, dan moet de verzekeraar van de aansprakelijke partij uw schade vergoeden. Op kosten van de aansprakelijke partij mag u dan een letselschadebureau inschakelen om uw belangen te behartigen. Onze hulp is bij erkende aansprakelijkheid voor u dus geheel kosteloos.

Juridische ondersteuning bij claimen van letselschade

Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Wij zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland
Onze dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
Onze aanpak is al 60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers van letselschade gingen u voor
Wij voldoen aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade

Antwoord op al uw specifieke vragen

Wanneer u letsel heeft opgelopen, dan heeft u vanzelfsprekend veel vragen die op uw persoonlijke situatie betrekking hebben. Onze letselschadespecialisten kunnen die vragen als geen ander beantwoorden en u voorzien van een passend en persoonlijk advies. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op, of bel ons op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 8:30-21:30).