Voor een slachtoffer van letselschade is het moeilijk om verschillende letselschadebureaus te vergelijken en op hun merites te beoordelen. De Letselschade Raad beoordeelt en controleert daarom gecertificeerde letselschadespecialisten en letselschade-advocaten, met als doel transparantie te vergroten en kwaliteit te verhogen. Aangesloten letselschadespecialisten werken volgens de strikte richtlijnen van de Letselschade Raad, waaronder de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) en de Gedragscode Medische Aansprakelijkheid (GMA). De Letselschade Raad houdt toezicht op het volgen van deze richtlijnen en jaarlijks wordt Pals Letselschade gecontroleerd op het waarborgen van de regels.

Letselschade Raad en Pals Letselschade

Pals Letselschade is gecertificeerd door de Letselschade Raad en onze letselschadespecialisten werken volgens de strikte richtlijnen en doelstellingen die bij het certificaat horen. Daarnaast denkt Pals Letselschade mee met de Letselschade Raad in de projectgroep ‘Aanpak Kwalijke Praktijken van de Letselschade Raad’. Zo helpen we kwalijke praktijken te voorkomen en pakken we incidenten samen aan.

Ondersteuning bij letselschade?

Bel onze letselschadespecialisten voor ondersteuning 0800- 899 85 33. Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
 70 jaar bewezen succesvol
65.000 slachtoffers gingen u voor
Wij zijn al jaren aangesloten bij De Letselschade Raad

De gedragscode van de Letselschade Raad

De Letselschade Raad is toetser van letselschadespecialisten op het naleven van de richtlijnen uit de GBL. In deze algemene gedragscode staat omschreven hoe uw letselschadespecialist en verzekeraar met elkaar omgaan en hoe zij u informeren over uw zaak. Wilt u de GBL inzien? Download de Gedragscode Behandeling Letselschade (pdf).

Gedragscode medische aansprakelijkheid

Voor letselschade door medische fouten is er ook een gedragscode opgesteld. Deze gedragscode biedt richtlijnen voor de wijze waarop zorgverleners omgaan met slachtoffers, en beschrijft op welke manier letselschadezaken het beste afgewikkeld kunnen worden. Pals Letselschade volgt deze richtlijnen als het gaat om medische aansprakelijkheid. Download de Gedragscode-medische-aansprakelijkheid (pdf).

Persoonlijke vragen over letselschade

Heeft u, of heeft een dierbare, letselschade opgelopen bij een ongeval? En bent u op zoek naar een deskundig letselschadebureau met een persoonlijke benadering en een bewezen aanpak? Onze letselschadespecialisten kunnen al uw vragen als geen ander beantwoorden en voorzien u vrijblijvend van passend advies. Neem contact op via de website, of bel ons op 0800 – 899 85 33 (dagelijks 8:30-21:00 uur).