Als u letsel heeft opgelopen door het toedoen van iemand anders dan kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding. Dit is een financiële compensatie voor de directe (medische) kosten en voor indirecte extra kosten en inkomensderving op de langere termijn. Een letselschadevergoeding kan geclaimd worden wanneer u (blijvend) letsel heeft opgelopen na een verkeersongeval of bedrijfsongeval, door een medische fout, of door een ander ongeval waarin een derde schuld had.

Letselschade claimen na een ongeval

Loopt u door het toedoen van een ander letselschade op, dan heeft u in veruit de meeste gevallen recht op een letselschadevergoeding. Een dergelijke vergoeding neemt uw ongemakken niet weg, maar stelt u wel in staat om uw leven aan de veranderde omstandigheden te kunnen aanpassen. In een intakegesprek bekijken we samen op welke vlakken onze letselschadespecialist u kan ondersteunen. We nemen de specifieke omstandigheden rondom het ongeval door, en we bepalen de gevolgen van het letsel. Wordt de haalbaarheid van een eventuele letselschadezaak door onze specialisten positief beoordeeld, dan helpen wij u ook met juridische stappen en bij het indienen van een claim.

Letselschadevergoeding en smartengeld

Naast de onverwachte kosten en het mogelijke verlies van inkomsten waarin de letselschadevergoeding voorziet, kunt u ook immateriële schade lijden door het ongeval en het opgelopen letsel. Om u enigszins te compenseren voor de vermindering in levensvreugde na het ongeval, kunt u smartengeld claimen bij de verantwoordelijke partij. Een letselschadespecialist van Pals Letselschade kan u helpen om de schadeposten te inventariseren, om zo een rechtvaardige vergoeding vast te stellen.

Direct heldere informatie over letselschadevergoedingen

Voor ondersteuning bij uw letselschadezaak, belt u geheel gratis en vrijblijvend met een van onze letselschadespecialisten: 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30). Wij geven u graag een helder advies en helpen u bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Wij zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland
Onze dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
Onze aanpak is 60 jaar bewezen succesvol
63.000 letselschadeslachtoffers gingen u voor
Pals Letselschade voldoet aan het Keurmerk Letselschade

Wanneer kan ik geen aanspraak maken op een letselschadevergoeding?

Wanneer u door een ongeval letselschade oploopt, dan staat u juridisch vaak sterker dan u denkt. U heeft echter geen recht op een letselschadevergoeding wanneer er geen derde aansprakelijk gesteld kan worden voor uw letselschade, of wanneer er sprake is van verjaring. U kunt uw letselschade tot 5 jaar na de datum van het ongeval claimen. Weten of uw letselschadezaak kans maakt? Neem dan contact op voor een intakegesprek.