Een letselschadevergoeding berekenen is geen gemakkelijke zaak. De vergoeding bestaat uit een compensatie voor kosten en inkomstenverlies, en een vergoeding van leed: het smartengeld. Het berekenen van letselschadevergoedingen is specialistisch werk, dat wordt uitgevoerd door een rekenkundige. Met uw letselschadespecialist kunt u wel de schadeposten doorlopen waaruit de letselschadevergoeding wordt opgebouwd. Zo krijgt u vooraf al een indicatie van de hoogte van de schadevergoeding.

Direct uw letselschadevergoeding laten berekenen

Pals Letselschade helpt u bij het berekenen en claimen van uw schadevergoeding. Bel voor direct contact met een letselschadespecialist gratis en vrijblijvend met 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 8:30-21:30).
Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade

Letselschadevergoeding berekenen: waarom eigenlijk?

Als u door het ongeval blijvend letsel oploopt, dan krijgt u direct te maken met extra kosten voor medische zorg en bijvoorbeeld voor hulp in en rondom uw huis. Als u gedeeltelijk of volledig niet meer kan werken, heeft u inkomensverlies. Dit noemen wij schadeposten als gevolg van het opgelopen letsel, en door een letselschadevergoeding wordt u voor deze extra kosten gecompenseerd.

Kosten voor de berekening

Het berekenen van een letselschadevergoeding kost u niets. Bij erkende aansprakelijkheid worden deze kosten betaald door de tegenpartij: de verzekeraar van de persoon die de letselschade heeft veroorzaakt. De letselschadespecialist helpt u hierbij. Ook de hulp van de letselschadespecialist kost u niets.

Vind een letselschadespecialist bij u in de buurt

Wilt u weten wat Pals Letselschade voor u kan betekenen? Bel onze letselschadespecialisten vrijblijvend voor meer informatie 0800 – 899 85 33. Of neem direct contact op met de letselschadespecialist bij u in de regio.