No cure no pay in letselschadezaken in Nederland is geïntroduceerd door Pals Letselschade. Een effectief systeem waarbij de cliënt met letselschade geen financieel risico loopt bij geen resultaat in een letselschadezaak. De kosten die in een letselschadezaak gemaakt worden, werd gedragen door de organisatie. De cliënt betaalde alleen een vergoeding als er in de letselschadezaak een resultaat werd behaald.

Ondersteuning bij letselschade?

Keurmerk letselschade no cure no payBel onze letselschade advocaten vrijblijvend voor ondersteuning: 0800 – 899 85 33.
Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. 

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Het voordeel van no cure no pay in letselschadezaken

Als uw zaak op basis van no cure no pay wordt behandeld, dan is uw zaak verzekerd van de best mogelijke behandeling, zonder dat u zelf enig risico loopt. Bij no cure no pay draagt het letselschadebureau alle kosten die in uw dossier gemaakt worden, ook bij een eventuele gerechtelijke procedure. Als cliënt betaalt u alleen vergoeding als er in uw zaak een resultaat wordt behaald. U weet vooraf dat deze vergoeding nooit hoger zal zijn dan het afgesproken no cure no pay percentage. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Wanneer adviseerde Pals Letselschade voor no cure no pay?

Bij Pals Letselschade adviseerden wij no cure no pay in te zetten in letselschadezaken waar de aansprakelijkheid nog niet erkend was. In deze zaken was het nog onduidelijk of de tegenpartij aansprakelijkheid zou accepteren en de kosten voor deskundigheid bijstand zou vergoeden. No cure no pay was dan een veilig alternatief, waarbij uw letselschadezaak toch goed geregeld kon worden.

Indien de aansprakelijkheid wel erkend was, dan adviseerde Pals Letselschade om uw zaak op uurbasis in behandeling te geven. De tegenpartij is dan wettelijk verplicht om de kosten voor deskundige bijstand te vergoeden.

Kritiek op no cure no pay

Door de kritiek op het no cure no pay systeem heeft de organisatie besloten haar honoreringsbeleid in 2010 te wijzigen. Cliënten worden bijgestaan op basis van een uurtarief en bij erkende aansprakelijkheid worden de kosten voor onze dienstverlening verhaald op de tegenpartij. Een eerste advies en beoordeling van uw letselschadezaak door onze letselschadespecialist is gratis.