Pals Letselschade heeft speciaal voor ondernemers en ZZP’ers een ervaren bedrijfseconomisch adviseur in dienst; de heer Arjan Schippers. Arjan heeft een universitaire bedrijfseconomische opleiding, aangevuld met wetenschappelijke studies en is gespecialiseerd in de waardering van ondernemingen.

Arjan Schippers, Algemeen directeur en bedrijfsadviseur

Arjan Schippers, bedrijfsadviseur

Wanneer u als ondernemer bent geconfronteerd met letselschade, ondervindt uw onderneming daar vaak direct (ernstige) hinder van. Wellicht is het mogelijk interim oplossingen te vinden. Moet er extra (tijdelijk) personeel worden aangenomen? Kunt u uw eigen taken overdragen of kunt u uw taken wijzigen? Wat zijn de financiële gevolgen hiervan en zijn deze goed te verantwoorden?

Dit hele proces kan door Arjan worden gecoördineerd en begeleid. Hij is een energieke professional met veel relevante werkervaring. Zo begeleidt hij al meer dan tien jaar diverse bedrijven in ‘bijzondere omstandigheden’. Dit heeft hij gedaan voor een gerenommeerd advieskantoor maar ook voor eigen rekening en risico. Deze bijzondere omstandigheden varieerden van acute liquiditeitsproblemen tot voorbereiding (en afronding) van een strategisch verkoopproces. Menselijke verhalen achter de cijfers hebben hem altijd geboeid en u zult dan ook aangenaam verrast worden door zijn oprechte belangstelling.

De direct betrokken partijen worden door hem op begrijpelijke manier meegenomen in het proces. Hij is analytisch sterk, resultaatgericht en heeft een groot oplossend vermogen. De opgedane ervaring als risicodragend ondernemer draagt bij aan de transparante wijze waarop hij werkt. Ook beschikt Arjan over een zeer uitgebreid netwerk en werkt hij nauw samen met kundige specialisten die hem op diverse gebieden kunnen aanvullen.

Overkomt u als zelfstandig ondernemer een ongeval met letsel dan is het prettig om te weten dat iemand met begrip en kennis van zaken u bij kan staan. Neem vrijblijvend contact op via 0800 – 899 85 33 (op werkdagen tussen 8.30 en 21.30) of via ons contactformulier.