logo keurmerk letselschade.jpgNa een ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen heeft u vaak recht op schadevergoeding. Om ervoor te zorgen dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt schakelt u een jurist in. De kosten van deze rechtsbijstand worden verhaald op de tegenpartij in het geval van aanvaarde aansprakelijkheid. Dit kost u dus niets.

Door het ongeval en het opgelopen letsel komt u in een onverwachte situatie terecht. Een onzekere periode in uw leven breekt onverwachts aan. Pals Letselschade is specialist in juridische rechtsbijstand bij letselschade. Wij helpen u te krijgen waar u recht op heeft.

Direct rechtsbijstand inschakelen

Bel onze letselschade specialisten vrijblijvend voor ondersteuning 0800 – 899 85 33.
Wij geven u rechtsbijstand in uw letselschadezaak en helpen met het claimen van uw letselschade.

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Waarom Pals Letselschade voor deskundige rechtsbijstand?

Bij het vaststellen van een schadevergoeding spelen diverse factoren een rol, zowel op juridisch, actuarieel en fiscaal terrein als op het gebied van medische en arbeidsdeskundige zaken. Pals Letselschade is volledig onafhankelijk: zij onderhandelt namens u en alleen in uw belang met de verzekeringsmaatschappij. Pals Letselschade is een vertrouwd aanspreekpunt dat alle kennis in eigen huis heeft en ervoor zorgt dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft!

Wie betaalt de rechtsbijstand bij letselschade?

De beoordeling van de haalbaarheid van uw letselschadezaak gebeurt door onze letselschadespecialist en is gratis. Na een positieve beoordeling van de haalbaarheid gaan we aan de het werk met uw letselschadezaak. De kosten voor rechtsbijstand van uw letselschadezaak wordt bij erkende aansprakelijkheid verhaald op de tegenpartij. Onze dienstverlening kost u dan niets.

Waarom Pals Letselschade voor deskundige rechtsbijstand?

Pals Letselschade is volledig onafhankelijk: zij onderhandelt namens u en alleen in uw belang met de verzekeringsmaatschappij. Bij het vaststellen van een schadevergoeding spelen diverse factoren een rol, zowel op juridisch, actuarieel en fiscaal terrein als op het gebied van medische en arbeidsdeskundige zaken. Daarom schakelt u een letselschadebureau in. Pals Letselschade is een vertrouwd aanspreekpunt dat alle kennis in eigen huis heeft en ervoor zorgt dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft! 

Direct rechtsbijstand bij letselschade

Bel voor direct contact 0800 – 899 85 33