U heeft rechtshulp nodig als u letselschade hebt opgelopen. Letselschade loopt u op door een ongeval, dat veroorzaakt is door een ander. Rechtshulp bij letselschade houdt in dat een letselschadespecialist uw belangen behartigt.

Waarom rechtshulp bij letselschade?

Door het ongeval en het opgelopen letsel komt u in een onverwachte situatie terecht. Door het ongeval is uw leven compleet veranderd. U moet geestelijk en lichamelijk herstellen. Er komt veel op u af. Door het inschakelen van een letselschadespecialist die rechtshulp biedt bij letselschade, wordt het aansprakelijk stellen van de wederpartij geregeld. U bent verzekerd van deskundige juridische rechtsbijstand.

Ondersteuning rechtshulp bij letselschade?

Bel onze letselschade specialisten vrijblijvend voor ondersteuning 0800 – 899 85 33. Wij geven u gratis rechtsbijstand bij letselschade.

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Wat kost rechtshulp bij letselschade?

In Nederland is het zo geregeld dat bij erkende aansprakelijkheid de rechtshulp voor het verhalen van uw letselschade gratis is. Het inschakelen van een letselschadespecialist kost u niets. De kosten van rechtsbijstand worden verhaald op de verzekeraar van de persoon die het ongeval heeft veroorzaakt.