Een ongeval is met de auto in een paar seconden gebeurd. Maar die paar seconden kunnen enorme gevolgen hebben voor uw fysieke en mentale gezondheid, uw werksituatie en uw persoonlijke leven. Loopt u door het ongeval letsel op, dan gaat u mogelijk een periode van pijn en grote onzekerheid tegemoet. U krijgt daarnaast vrijwel altijd te maken met de financiële gevolgen van het ongeval, door noodzakelijke extra uitgaven voor medische zorg en bijvoorbeeld huishoudelijke hulp. Afhankelijk van het type letsel dat u heeft opgelopen, kan het ongeval bovendien – direct of op lange termijn – consequenties hebben voor uw inkomen.

Auto-ongeval: letselschade claimen

Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat u de door het verkeersongeval opgelopen letselschade vergoed wilt krijgen. Het kan ook zo zijn dat u ondanks een deel eigen schuld aan het ongeval toch recht heeft op een schadevergoeding. Bijvoorbeeld als u reed in een auto van de zaak, wanneer u een SVI-verzekering heeft, of als u passagier was. Omdat iedere letselschadezaak uniek is, houden wij altijd een uitgebreid intakegesprek, waarbij we alle specifieke omstandigheden meenemen. Heeft uw zaak kans van slagen, dan kunnen we deze direct in behandeling nemen.

Immateriële schade en smartengeld

Smartengeld is een compensatie voor immateriële schade als pijn, onzekerheid, verdriet en gemis, veroorzaakt door het auto-ongeluk en het daaruit voortvloeiende letsel. Loopt u door toedoen van een ander letselschade op, dan kan smartengeld onderdeel gaan uitmaken van de schadeclaim. De hoogte van het smartengeld wordt vastgesteld op basis van uw persoonlijke situatie voor en na het ongeval. Wij helpen u bij de inventarisatie van de schadeposten en met het vaststellen van een rechtvaardige vergoeding.

Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Gratis rechtshulp bij erkende aansprakelijkheid

Loopt u letsel op door een auto-ongeval, dan mag u altijd op kosten van de aansprakelijke partij een letselschadebureau inschakelen. Dat is in Nederland bij wet zo geregeld. Is de tegenpartij verantwoordelijk voor het ongeval, en daarmee voor uw letsel, dan is het inhuren van Pals Letselschade voor u dus gratis. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0800 – 899 85 33 en wij beantwoorden al uw specifieke vragen.