Elk jaar lopen er ruim 20.000 mensen in Nederland een beroepsziekte op, waardoor hun gezondheid ernstig wordt aangetast. (Gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid behoort dan ook vaak tot de gevolgen. De werkgever kan voor beroepsziekten aansprakelijk gesteld worden, maar de verhoudingen kunnen door een dergelijke juridische procedure al snel onder druk komen te staan. Onze deskundige letselschadespecialisten zijn zich hiervan bewust. Zij stellen zich coöperatief op en trachten samen met de werkgever tot een goede oplossing te komen. Maar mocht het nodig zijn, dan zullen zij een letselschade-advocaat inschakelen om de zaak bij de rechtbank tot een succes te maken.

Wat is een beroepsziekte precies?

Een beroepsziekte is een ziekte die u oploopt door de uitoefening van uw werk. Hierdoor kunt u ook blijvend letsel oplopen. Voorbeelden van beroepsziekten zijn RSI, burn-out, asbestkanker, schildersziekte en rug-, nek- en schouderklachten. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever om zorg te dragen voor een veilige werkomgeving. Loopt u letselschade op door de uitoefening van uw werk, dan kunt u hiervoor een letselschadevergoeding eisen. Pals Letselschade staat u bij, van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot en met het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding.

Beroepsziekte? Hulp van de letselschadespecialist

Heeft u een beroepsziekte opgelopen? Pals Letselschade behartigt uw belangen en maakt zich sterk voor een rechtvaardige schadevergoeding. Wij schakelen de nodige deskundigen in, helpen u de schadevordering te onderbouwen, komen op voor uw belangen, en zijn contactpersoon richting de wederpartij. Kort gezegd nemen wij u zo veel mogelijk zorgen uit handen, niet alleen op juridisch en financieel, maar ook op arbeidsrechtelijk en medisch gebied. Onze letselschadespecialist zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
60 jaar bewezen succesvol
63.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Antwoord op al uw specifieke vragen

U heeft vanzelfsprekend veel vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie. Onze letselschadespecialisten hebben kennis en ervaring met het behartigen van de belangen van mensen die een beroepsziekte hebben opgelopen door de uitoefening van hun werk. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden. Voor direct contact over uw letselschadezaak belt u 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 8:30-21:30). Ons intake-team staat klaar om al uw specifieke vragen te beantwoorden.