Heeft u door een aanrijding met een bus, of als inzittende van een bus, letselschade opgelopen? Een ongeval is in een paar seconden gebeurd, maar u kunt levenslang met de gevolgen blijven zitten. Pals Letselschade helpt letselschadeslachtoffers bij het verhalen van de schade, materieel en immaterieel, die een ongeval kan veroorzaken. We inventariseren de schadeposten, schakelen waar nodig deskundigen in, en onderbouwen uw schadevordering naar de tegenpartij, zodat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt. Niet alleen om de directe kosten op te vangen, maar ook de kosten op de lange termijn.

Materiële schade na een bus-ongeval

De medische gevolgen van een ongeval kunnen groot zijn en soms niet direct te overzien. Afhankelijk van het type letsel dat u heeft opgelopen, heeft u hier meteen kosten van. Bijvoorbeeld voor uw medische verzorging, of voor extra hulp in en om het huis. Maar het letsel kan daarnaast ook de nodige consequenties hebben op de langere termijn, door de mogelijke verandering van uw arbeidspositie. Voor het totaal van materiële schade, kunt u een schadevergoeding vorderen van de aansprakelijke partij. In het geval van een ongeval met een bus kan dit ook een openbaar-vervoersmaatschappij of een reisbureau zijn.

Bus-ongeluk: smartengeld claimen

Naast een schadevergoeding voor de materiële schade, kunt u ook smartengeld claimen voor de immateriële schade: de pijn, onzekerheid, verdriet en gemis, veroorzaakt door het bus-ongeluk en het daaruit voortvloeiende letsel. De hoogte van het smartengeld wordt bepaald door uw persoonlijke situatie voor en na het bus-ongeluk. Het claimen van smartengeld is naast een intensief juridisch traject, ook een grote emotionele opgave. Onze letselschadespecialisten zijn zich hiervan bewust. Wij staan u bij in elke stap, van inventarisatie van de schadeposten tot en met het verhalen van de claim op de tegenpartij.

Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Wij zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland
Onze dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
Onze aanpak is 60 jaar bewezen succesvol
63.000 letselslachtoffers gingen u voor
Pals Letselschade voldoet aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade

Gratis rechtshulp bij erkende aansprakelijkheid

Heeft u door een bus-ongeval letselschade opgelopen, dan mag u altijd op kosten van de aansprakelijke partij een letselschadebureau inschakelen. Is de tegenpartij verantwoordelijk voor het ongeval, en daarmee voor uw letsel, dan is het inhuren van Pals Letselschade voor u dus gratis. Persoonlijk advies? Bel ons op 0800 – 899 85 33 en wij beantwoorden al uw specifieke vragen.