Heeft u een ongeval gehad in of om het huis, en heeft u daarbij letsel opgelopen? Een klein ongelukje kan al grote gevolgen hebben, en als een ander aansprakelijk is voor uw letsel, dan wilt u die schade natuurlijk vergoed zien. Pals Letselschade helpt u na letselschade bij het indienen van een schadeclaim. Tijdens een intakegesprek bij u thuis, nemen we alle specifieke omstandigheden rondom het ongeval en de gevolgen ervan door. Zien wij mogelijkheden om uw schade te verhalen, dan kunnen wij uw zaak direct verder in behandeling nemen. Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor een vrijblijvend en kosteloos advies met Pals Letselschade: 0800 – 899 85 33 (ma t/m vrij 8.30 – 21.30 uur).

Letselschadevergoeding na een ongeluk

Iedere dag gebeuren er in en om het huis tientallen ongelukken: in de keuken, in het huishouden of bijvoorbeeld in de tuin. En soms zijn die ongevallen zo ernstig dat het slachtoffer voor behandeling naar het ziekenhuis moet. Vaak is er voor zo’n ongeval geen derde als aansprakelijke partij aan te wijzen en in die gevallen draait het slachtoffer, hoe vervelend ook, voor zijn eigen schade op. Maar er zijn ook gevallen waarbij u een ander wel aansprakelijk kunt stellen voor uw ongeval. Zo kan het ongeval zijn veroorzaakt door een ondeugdelijk product, door de onhandigheid van een huisgenoot, of door gebrekkige opstal. En in die gevallen heeft u wel degelijk recht op een letselschadevergoeding.

Pals Letselschade helpt u met het claimen van uw schade

Wanneer een derde verantwoordelijk is voor uw schade, dan kan deze verhaald worden op de verzekering van de verantwoordelijke partij. Maar om ervoor te zorgen dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt, is het raadzaam om een letselschadespecialist in de hand te nemen. Als letselschadebureau treedt Pals Letselschade op als uw belangenbehartiger en stelt de tegenpartij aansprakelijk voor uw letsel. Wij brengen de schade in kaart en bepalen de hoogte van de schadevergoeding. Bij erkende aansprakelijkheid, komen alle kosten hiervoor bij de tegenpartij te liggen, inclusief de kosten van de hulp van uw letselschadespecialist.

Een rechtvaardige schadevergoeding

Een ongeval in huis, tuin of keuken kan grote impact hebben op het leven van het slachtoffer en dat van familieleden. Afhankelijk van het type letsel, volgt na de behandeling in het ziekenhuis vaak een lange revalidatie, en ondervindt het slachtoffer pijn en ongemak, beperkingen en frustraties. Herstellen kost tijd en geld. Niet alleen vanwege de medische kosten, maar ook door de nodige aanpassingen in huis, of hulp in de huishouding. Uw letselschadespecialist brengt de materiële en immateriële schade van een ongeluk in kaart, en zorgt dat u een schadevergoeding krijgt die niet alleen de eerste klap opvangt, maar u ook voor de toekomst een inkomen garandeert.

Vragen over letselschade?

Neem voor kosteloos advies en met uw vragen over letselschade, contact met ons op. Voor direct contact over uw letselschadezaak belt u 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 8:30-21:30). Ons intake-team staat klaar om al uw specifieke vragen te beantwoorden.