Een ongeluk zit in een klein hoekje, en er zijn talloze kleinere en grotere ongevallen waarbij u letselschade kunt oplopen. Als u letsel oploopt bij een ongeval, en u bent niet zelf voor het ongeval verantwoordelijk, dan kunt u de tegenpartij voor de schade aansprakelijk stellen. Zo kan een scheve stoeptegel of een onverwacht gat in het wegdek al de oorzaak zijn van een lelijke val. Of u wordt gebeten door een hond, of moet op de snelweg uitwijken voor een losgebroken paard. En ook een gebrekkig product kan letselschade veroorzaken.

Hulp van een letselschadespecialist van Pals Letselschade

Pals Letselschade kan u in geval van letsel helpen met het bepalen van de schadeposten, het opstellen en onderbouwen van de aansprakelijkstelling, het beoordelen van de verhaalsmogelijkheden en het indienen van de claim. Vaak is de gang naar de rechter niet nodig, en weten wij te bemiddelen naar een rechtvaardige schadevergoeding. Maar mocht het nodig zijn om u door te verwijzen naar een gespecialiseerde advocaat, dan beschikt Pals Letselschade over een uitstekend netwerk.

Krijgen waar u recht op heeft bij letselschade

Het indienen van een schadeclaim is een flink juridisch traject, maar daarnaast ook emotioneel een grote opgave. Wij zijn ons daarvan bewust, en staan u daarom gedurende het hele traject persoonlijk en met al onze deskundigheid bij. Wij nemen u zo veel mogelijk zorgen uit handen, niet alleen op juridisch en financieel gebied, maar ook op medisch en arbeidsrechtelijk vlak. Doel is om voor u een rechtvaardige letselschadevergoeding te verhalen bij de tegenpartij. En daar doen we graag die stap extra voor.

Ondersteuning bij letselschade? De keuze voor PALS

Waarom zou u kiezen voor Pals Letselschade? Omdat:

✔ wij werkzaam zijn in alle regio’s in Nederland
 onze dienstverlening gratis is bij erkende aansprakelijkheid
 onze aanpak al 60 jaar bewezen succesvol is
 63.000 letselschadeslachtoffers u voorgingen
 wij voldoen aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade

Kan ik wel een letselschadespecialist betalen?

Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor het ongeval waarbij u letselschade opliep, dan moet de verzekeraar van de aansprakelijke partij uw schade vergoeden. Maar omdat u er niet van uit hoeft te gaan dat die verzekeringsmaatschappij volledig in uw belang zal handelen, mag u altijd een letselschadebureau inschakelen op kosten van de aansprakelijke partij. En onze hulp is in dat geval voor u geheel kosteloos. Denkt u eventueel in aanmerking te komen voor een schadevergoeding? Bel ons op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30) en wij beantwoorden al uw specifieke vragen.