pals-letselschade-verkeersongeval

Vaak moet na een aanrijding de klap nog komen.

Het gebeurt letterlijk in één klap. Een kwestie van seconden. Een aanrijding. U moet u laten behandelen door uw huisarts of zelfs naar het ziekenhuis. Uw leven staat op zijn kop. Op dat moment denkt u natuurlijk in de eerste plaats aan uw gezondheid en uw herstel. Niet direct aan de hoge kosten die dit met zich mee kan brengen. Kosten die lang niet altijd volledig door uw verzekering worden vergoed.

Een specialist die écht aan uw kant staat

Gelukkig kunt u dan een beroep doen op een onafhankelijke jurist van Pals. Een van onze letselschadespecialisten verdiept zich helemaal in uw zaak en zorgt voor erkenning en een rechtvaardige vergoeding. Een jurist dus die écht aan uw kant staat en gaat voor het beste resultaat. Dat geeft rust en vertrouwen.

Wat voor kosten kunt u claimen?

Het gaat om medische kosten, kosten voor verzorging en huishoudelijk hulp en eventueel inkomen dat u misloopt. Bij letsel wordt ook smartengeld betaald voor immateriële schade door pijn, onzekerheid en verdriet. Bij Pals begrijpen we dat het niet alléén om geld gaat, wij helpen u zoveel mogelijk uw leven weer op te pakken.

U staat sterker dan u denkt

Na een verkeersongeval krijgt u bijna altijd te maken met een verzekeringsmaatschappij die de letselschade moet vergoeden. Maar deze handelt niet per se volledig in uw juridisch belang. Bij ons heeft u die garantie wél. Wij zijn het grootste onafhankelijke letselschadebureau in Nederland. Wij weten uit ervaring dat u juridisch vaak sterker staat dan u denkt.

Gratis bij erkende aansprakelijkheid

Wij geven u graag kosteloos juridisch advies over de mogelijkheden van genoegdoening. In Nederland is het bij Wet geregeld dat de kosten van onze inschakeling door de aansprakelijke partij betaald worden. Die is daarvoor verzekerd. Onze hulp kost u dan niets. Het kan daarnaast ook gebeuren dat u ondanks ‘eigen schuld’ toch nog recht heeft op een gedeeltelijke schadevergoeding. Bijvoorbeeld als u rijdt in een auto van de zaak.

Vertel ons uw verhaal

Denkt u in aanmerking te komen voor een schadevergoeding? Vertel ons uw verhaal. Daarna komen wij graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bel ons op 0800 – 899 85 33
(dat kan tot 21.30 uur op werkdagen)