Na een ongeval wilt u de beste hulp krijgen die er is. En zeker wanneer u letselschade opliep door een derde partij. Maar voor slachtoffers is het moeilijk om letselschadebureaus op hun merites te beoordelen. Om u de hoogste kwaliteit van dienstverlening te kunnen garanderen, werken we bij Pals Letselschade daarom met gecertificeerde letselschadespecialisten. Onze specialisten werken volgens de strikte richtlijnen en de gedragscodes van de Letselschade Raad. Pals Letselschade voldoet bovendien aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade. Ook verrichten wij regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Richtlijnen van de Letselschade Raad

De Letselschade Raad voorziet onze letselschadespecialisten van actuele richtlijnen over uiteenlopende onderwerpen en controleert daarnaast op de naleving ervan. Zo is er bijvoorbeeld een richtlijn voor ziekenhuis- en revalidatiedaggeldvergoedingen, een letselschaderichtlijn voor kilometervergoedingen en een richtlijn bij studievertraging. Naast de nodige richtlijnen biedt de Letselschade Raad bovendien rekenmodellen voor letselschadevergoedingen. U kunt deze rekenmodellen en letselschade-richtlijnen zelf inzien op de site van de Letselschade Raad.

Gedragscodes voor letselschadespecialisten

Naast de documenten met richtlijnen, biedt de Letselschade Raad ook een algemene gedragscode voor letselschadespecialisten. In deze gedragscode staat omschreven hoe uw letselschadespecialist en verzekeraar met elkaar omgaan en u informeren over uw zaak. De naleving van deze Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL), wordt door de Letselschade Raad getoetst en gehandhaafd. Voor behandeling van een zaak bij letselschade door een medische fout is er een aparte Gedragscode Medische Aansprakelijkheid. Deze gedragscode bepaalt de wijze bepaalt waarop zorgverleners omgaan met slachtoffers en hoe letselschadezaken afgewikkeld horen te worden.

Samenwerking tussen Letselschade Raad en Pals Letselschade

Pals Letselschade is gecertificeerd en ingeschreven bij de Letselschade Raad, omdat onze letselschadespecialisten werken volgens de strikte richtlijnen en doelstellingen die bij het certificaat horen en volgens de GBL werken. Daarnaast denkt Pals Letselschade mee met de Letselschade Raad in de projectgroep ‘Aanpak Kwalijke Praktijken’ van de Letselschade Raad. Zo helpen we kwalijke praktijken te voorkomen en pakken we incidenten samen aan.

Ondersteuning bij letselschade?

Voor direct contact met een letselschadespecialist bij u in de buurt, belt u 0800- 899 85 33 (dagelijks van 8:30-21:00). Wij helpen u deskundig en persoonlijk. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio’s in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
 70 jaar bewezen succesvol
65.000 slachtoffers gingen u voor
Voldoet aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade

Wilt u meer weten over onze aanpak, of heeft u specifieke vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact op!