keurmerk letselschade_expertise.jpg

Stichting Keurmerk Letselschade heeft het Keurmerk Letselschade toegekend aan Pals Letselschade. Deze onafhankelijke Stichting kent het keurmerk toe aan letselschadebureaus die voldoen aan adequate en kwalitatieve schadeafwikkeling voor slachtoffers. Ze stelt eisen aan de omgang met cliënten, de klanttevredenheid en het kwaliteitsbeleid van het letselschadebureau. Jaarlijks wordt Pals Letselschade door de Stichting getoetst op het gebied van deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie en communicatie.

Pals Letselschade is de onafhankelijke juridische dienstverlener van de letselschadebranche. De organisatie ontzorgt slachtoffers op het gebied van de juridische vraagstukken die spelen binnen een letselschadezaak. Naast de juridische afwikkeling van de letselschadezaak adviseren ze ook over arbeidsdeskundige, medische en bedrijfseconomische vraagstukken binnen het schaderegelingstraject. Pals Letselschade zorgt ervoor dat letselschadeslachtoffers krijgen waar ze recht op hebben; financiële compensatie en erkenning van het onrecht dat iemand is aangedaan, zodat slachtoffers weer zo goed als mogelijk verder kunnen met hun leven.

“Onze letselschadespecialisten hebben jarenlange ervaring en nemen de zorgen over de financiële schade uit handen, zodat het slachtoffer zich kan richten op geestelijk en fysiek herstel. De belangen van onze cliënt staan centraal en vanuit onze kennis en kunde realiseren wij een rechtvaardige schadevergoeding en spreken wij realistische verwachtingen voor de letselschadezaak uit. Onze cliënt heeft al genoeg aan zijn hoofd en verdient professionele behartiging van zijn of haar belangen”, aldus Margriet Tiemstra, a.i. algemeen directeur van Pals Letselschade.

Naast de toekenning van dit Keurmerk is Pals Letselschade ook ingeschreven in het Register GOMA en Register Gedragscode Behandeling Letselschade van de Letselschade Raad.