Letselschade door een ongeval met een motorvoertuig, maar de veroorzaker onbekend of onverzekerd? Dan kan het Waarborgfonds helpen

Het verdient zeker geen schoonheidsprijs, maar helaas komt het nog wel eens voor: een aanrijding waarbij iemand een lichamelijk letsel oploopt en de veroorzaker doorrijdt zonder om te kijken. Het kan ook zijn dat de veroorzaker wel bekend, maar onverzekerd is. Betekent dit dan in beide gevallen dat u nergens schade kan verhalen? Nee! Zeker niet. U kunt dan een beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer. Pals Letselschade helpt daarbij.

Wanneer maakt u aanspraak op het waarborgfonds?

Als u letselschade heeft opgelopen doordat u bent aangereden door een auto, motor, scooter of een ander motorvoertuig, kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds. Het fonds treedt dan als het ware op voor de veroorzaker van het ongeval. Daar zijn al veel mensen mee geholpen, die anders diep in de problemen waren achtergebleven.

Over het Waarborgfonds

Kort gezegd is het Waarborgfonds een stichting die is opgericht voor mensen die schade of letselschade hebben opgelopen door een motorvoertuig – en waarvan de veroorzaker onbekend of onverzekerd is.

Letselschade

Een ongeluk gebeurt in een flits, maar kan enorme gevolgen hebben op uw fysieke en/of mentale gezondheid, uw werksituatie en uw persoonlijke leven. Zeker wanneer u door een ongeval letselschade oploopt. U gaat een periode van grote onzekerheid tegemoet. Naast deze onzekerheid krijgt u waarschijnlijk ook nog te maken met grote uitgaven voor medische zorg en andere ondersteuning. U zit op dat moment niet te wachten op extra kosten voor juridische hulp. Maar ondersteuning door Pals Letselschade kan een enorme last van uw schouders afnemen.

Gratis hulp bij erkende aansprakelijkheid

Naast het verhalen van financiële schade, zijn we voornamelijk bezig om mensen, voor zover dat kan, weer zo snel mogelijk terug te brengen naar hun oude leven. Dit doen wij niet alleen, we werken samen met artsen, fysiotherapeuten, re-integratie- en revalidatiedeskundigen en een diverse groep overige hulpverleners. Bij erkende aansprakelijkheid is onze dienstverlening helemaal gratis!

Wilt u direct meer informatie over het Waarborgfonds en/of letselschade? Bel 085 – 07 35 550. We zijn dagelijks bereikbaar van 08:30 – 21.00 uur. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.