OCA Tilburg en Pals Letselschade zijn op donderdag 12 juni jl. gestart met een inloopspreekuur voor slachtoffers van letselschade op de vestiging van OCA Tilburg. Iedereen met letselschade kan van 14.00 tot 16.00 uur kosteloos binnenlopen om antwoord te krijgen op al hun vragen over letselschade van de letselschadespecialist van Pals Letselschade. Het inloopspreekuur is iedere tweede donderdag van de maand.

Voor wie is het letselschade spreekuur?

Het inloopspreekuur is voor mensen die (blijvend) lichamelijk letsel hebben opgelopen als gevolg van een ongeval of beroepsziekte. Dat kan een verkeersongeval zijn, een medische fout, een bedrijfsongeval of een ander soort ongeval in huis, in de tuin of in de keuken, waar een derde voor aansprakelijk is. Letselschade kan zorgen voor ingrijpende veranderingen in het leven van een persoon en zijn gezin. De alledaagse dingen die eerder vanzelfsprekend waren, zijn dat nu niet meer. Het ongeval en de gevolgen hiervan hebben een grote impact op de persoonlijke situatie. Een schadevergoeding kan helpen de zorgen op financieel gebied te verlichten.

Over OCA Tilburg

OCA – ervaren sinds 1992 – is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met lichamelijke en psychische klachten. Mensen ervaren door deze klachten allerlei beperkingen in hun dagelijks leven, waardoor zij minder goed functioneren zowel in hun sociale omgeving als in hun werk. OCA Tilburg streeft ernaar om mensen weer een actief leven te laten leiden. OCA Trajecten zijn multidisciplinair, cliënten krijgen (indien nodig) begeleiding van een fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog en revalidatie arts.

Data letselschade spreekuur OCA Tilburg

    • Donderdag 10 juli
    • Donderdag 14 augustus
    • Donderdag 11 september
    • Donderdag 9 oktober
    • Donderdag 13 november

Het adres is Stuivesantplein 2 in Tilburg. Een afspraak maken is niet nodig.