Nationale Letselschade Experts heeft een nieuw lid gevonden in Pals Letselschade. Met de toetreding van het grootste letselschadebureau in Nederland wordt de NLE nog sterker vertegenwoordigd. Pals Letselschade onderschrijft de doelstellingen van de NLE en wil met deze toetreding bijdragen aan het verder uitbouwen van de NLE tot een uniforme branchevereniging van letselschadebureaus in Nederland.

Het bestuur van de NLE is verheugd met de toetreding van Pals Letselschade als lid. Voorzitter van de NLE ad interim Coen Tijbout: “Met deze toetreding hebben we een partij met jarenlange inhoudelijke kennis en ervaring in het behartigen van de belangen van slachtoffers van letselschade, die van toegevoegde waarde is voor ons. Pals Letselschade heeft zich ingeschreven bij het Register Behandeling Letselschade en zal bovendien het Keurmerk Letselschade aanvragen. Tot dat moment verkrijgt Pals Letselschade het NLE aspirant lidmaatschap. Daarnaast zijn wij in gesprek met andere partijen die belangstelling voor het lidmaatschap hebben getoond. Wij juichen deze belangstelling toe en willen op korte termijn met de leden praten over de herprofilering van de branchevereniging.”

De NLE is een samenwerkingsverband van dertien letselschadebureaus in Nederland. Alle leden hebben het Keurmerk Letselschade, zijn ingeschreven bij het Register Behandeling Letselschade en komen op voor de belangen van slachtoffers van letselschade. Samen met de leden wordt er gesproken over hoe de NLE zich gaat profileren, met als doel een uniform gezicht worden van de letselschadebureaus in Nederland.

“Met de toetreding van onze organisatie aan de NLE willen we samen met andere leden een sterke vertegenwoordiger van letselschadebureaus in de markt gaan zetten. De branchevereniging moet de gesprekspartner worden namens alle aangesloten bureaus bij verschillende gesprekspartners in de branche zoals Stichting PIV, de Letselschade Raad, Keurmerk Letselschade, maar ook de politiek en de media. Alle bureaus hebben het PIV convenant bgk ondertekend, zijn alleen werkzaam voor slachtoffers van letselschade en willen bijdragen aan een transparant en goed verlopend schaderegelingstraject om de positie van het slachtoffer te verbeteren. Een branchevereniging die opkomt voor de belangen van letselschadebureaus en indirect de positie van slachtoffers wil verbeteren, passen in de ontwikkelingen binnen de letselschadebranche. Wij willen daar graag deel van uitmaken”, vertelt Freek Schultz, CEO van Pals Letselschade.

Meer informatie over de NLE kunt u vinden op www.nle-letsel.nl.