Pals Letselschade en ANWB werken samen

Pals Letselschade is een samenwerkingsverband aangegaan met ANWB Rijopleiding, om letselslachtoffers van een verkeersongeval te helpen zich weer veilig te voelen in het verkeer. Hiermee wil Pals Letselschade verkeersslachtoffers helpen om hun leven weer op te pakken.

De ANWB RijZeker-Training

De RijZeker-Training van ANWB Rijopleiding is bedoeld voor mensen die zich weer veilig willen voelen in het verkeer. Mensen kunnen angst ontwikkeld hebben doordat ze l lang geen auto hebben gereden. Maar dit kunnen ook verkeersslachtoffers zijn die angst hebben om weer in de auto te stappen en bang zijn om het ongeval weer opnieuw te beleven. Zij worden met deze training geholpen om in de toekomst weer veilig en zelfverzekerd deel te kunnen nemen aan het verkeer. ANWB Rijopleiding heeft hiervoor de RijZeker-Training ontwikkeld. In de 2,5 uur durende training krijgt het letselschadeslachtoffer tips en informatie over hoe hij of zijn eigen veiligheid in het verkeer kan verhogen en gaat individueel de weg op met een ANWB rijcoach. De training wordt vooraf gegaan door een intake gesprek waarin de persoonlijke wensen van het letselschadeslachtoffer kenbaar gemaakt worden.

Omdat u verder wilt met uw leven

Het letselschadeslachtoffer, maar ook de tegenpartij in het letselschadetraject zijn erbij gebaat dat een letselschadeslachtoffer weer herstelt en zijn dagelijkse leven zo goed mogelijk kan oppakken. Indien het volgen van de RijZeker-Training van ANWB Rijopleiding bijdraagt of noodzakelijk is voor het herstel, dan kunnen de kosten vergoed worden door de tegenpartij. Onze letselschadespecialisten informeren u graag over de mogelijkheden.