Venlo – De Limburgse leasemaatschappij ArenaLease breidt haar dienstverlening uit door het aangaan van een samenwerking met Pals Letselschade, vestiging Maastricht. De dienstverlening van Pals Letselschade wordt als service aangeboden aan werkgevers en werknemers in het geval van `blijvend` letsel door een ongeval.

ArenaLease is een snel groeiende leasemaatschappij voor alle merken in de regio Noord- en Midden Limburg en de aangrenzende gebieden. ArenaLease hecht veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met haar ruim 500 klanten, voornamelijk uit het Midden- en Klein Bedrijf. Het wagenpark is hierdoor inmiddels uitgegroeid naar ruim 1.500 personen- en bedrijfswagens.

“Persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel staan. ArenaLease voert het totale beheer van het wagenpark zelfstandig uit. Daardoor zijn de communicatie lijnen kort. Het voordeel daarvan is dat onze klant met één telefoontje alles kan regelen. Is er bijvoorbeeld schade aan de auto, dan dragen wij zorg voor de volledige afhandeling waardoor de klant er totaal geen omkijken naar heeft. Als een ongeval ernstiger is en er ook letselschade ontstaat, had ArenaLease hier tot voor kort geen oplossing voor. Toen we dan ook in contact kwamen met Pals Letselschade werd het mogelijk om ook dit ontbrekende stukje service in te vullen”, aldus Eric Leenders, Manager Zakelijke Markt van ArenaLease.

Pals Letselschade is de juridische dienstverlener binnen de letselschadebranche. De letselschadespecialisten behartigen de belangen van slachtoffers van letselschade die door bijvoorbeeld een verkeersongeval `blijvend` letsel hebben opgelopen. Het gehele traject van het vaststellen van de aansprakelijkheid en de schade, het maken van actuariële berekeningen, het verlenen van medische en arbeidsdeskundig advies tot aan het afwikkelen van gerechtelijke procedures is in deskundige handen. Pals Letselschade is een vertrouwd aanspreekpunt die alle kennis in huis heeft en ervoor zorgt dat een slachtoffer van letselschade krijgt waar hij recht op heeft.

Pals Letselschade adviseert ArenaLease rijders kosteloos over de haalbaarheid van de letselschadezaak. Bij erkende aansprakelijkheid worden de kosten verhaald op de aansprakelijke partij. Naast de dienstverlening voor het slachtoffer kan Pals Letselschade ook de werkgever bijstaan. “Vaak is dat onze uiteindelijke klant. Ook zij wordt getroffen door het letsel van haar werknemer, de werkgever is immers verplicht het loon van de getroffen werknemer door te betalen. Ook hierin kan Pals Letselschade een rol spelen door deze kosten te verhalen op de veroorzaker van het ongeval. Wij denken hiermee voor zowel het slachtoffer als de werkgever een goede en additionele dienstverlening te kunnen bieden ” aldus Eric Leenders.” Voor zover ik weet is ArenaLease hiermee de enige leasemaatschappij in het Zuiden van het land die deze dienst aan haar clientèle biedt. Daar zijn we best trots op”. De samenwerking geeft maar weer eens aan dat ArenaLease zeer serieus is in het ontzorgen van haar klanten.

Meer informatie over ArenaLease is te vinden op www.arenalease.nl.