Aantal letselschadezaken

Letselschadespecialist Hans van den Waardenburg heeft namens Pals Letselschade 33 patiënten bij gestaan in hun letselschadezaak. Het betrof 15 overlijdenszaken en 18 letselzaken. De uitgekeerde schadebedragen variëren van € 1.000,- tot € 40.000,-. Bij alle letselschadezaken is onderzocht of er een verband was tussen de infectie en het letsel, dan wel het overlijden van de patiënten.

De schadebehandeling

De houding van de medisch verzekeraar en het ziekenhuis is constructief geweest. Vrij snel na de meldingen van letselschadezaken bij Pals Letselschade is Hans van den Waardenburg in gesprek gegaan over de aansprakelijkheid, gevolgen en schadevergoeding voor iedere cliënt. Dit heeft geresulteerd in een goed verloop van het schaderegeling traject en conform het harmoniemodel afwikkelen van letselschadezaken waarbij het belang van de cliënt centraal staat.

De onderzoeken door de Inspectie voor de Gezondheidszorg en de uitkomsten van het onderzoek door de commissie Lemstra hebben bijgedragen aan extra erkenning voor de patiënten. Ook heeft het bijgedragen aan het goede verloop van de afwikkeling van de letselschadezaken.

Het persoonlijke verhaal van mevrouw Visser

Mevrouw Visser haar man is overleden aan de gevolgen van de klebsiella bacterie in het Maasstad Ziekenhuis. Klik hier om haar persoonlijke verhaal te lezen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de schadebehandeling naar aanleiding van de klebsiella bacterie in het Maasstad Ziekenhuis? Is u een soortgelijk letsel overkomen door een medische fout? Neem dan contact op met een letselschadespecialist bij u in de buurt. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.