Amora van Beekum

Letselschadespecialist

Amora_Web.png

Ik ben Amora van Beekum, woon in Nieuw-Vennep met mijn verloofde en heb een zoon en een dochter.

Ik heb rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waarna ik in het letselschadevak terecht kwam. Eerst werkte ik een aantal jaren bij een grote verzekeringsmaatschappij in de rol van schadebehandelaar. Daarna ging ik als belangenbehartiger aan het werk. In 2020 kwam ik in dienst bij BSA en snel daarna bij Pals Letselschade dat net als BSA ook onder de SRK-groep valt.

Wanneer iemand door een ander letsel oploopt, komt er veel op hem of haar af. Los van de emotionele impact is het ook veel geregel. Bij een letselschadeprocedure is dus zorgvuldige begeleiding nodig. Ik werk graag bij Pals omdat ik onderdeel uit wil maken van een kantoor waar een persoonlijke benadering en zorgvuldige begeleiding zeer hoog in het vaandel staan. Met mijn positieve aanpak streef ik ernaar om een goede vertrouwensband op te bouwen met mijn klanten. Door goed naar ze te luisteren en ze goed te informeren en adviseren, krijgen zij niet alleen waar zij recht op hebben maar kunnen ze ook een vervelend hoofdstuk afsluiten en weer verder met hun leven. Zo kan ik echt wat voor ze betekenen.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. De natuur in, mooie reizen maken of leuke activiteiten ondernemen met mijn kinderen. Daar geniet ik het meest van.