Anuschka van der Wulp

Nivre-re Letselschadespecialist

Anuschka vd Wulp.jpg

Ik ben Anuschka van der Wulp en sinds april 2020 werkzaam bij Pals Letselschade. Daarvoor heb ik ongeveer 15 jaar gewerkt aan de WA-kant. Het werken als belangenbehartiger vind ik echt veel leuker omdat ik nu echt iets voor mijn klanten kan betekenen. Ik probeer hen na een ongeval zo goed mogelijk weer op weg te helpen en te kijken welke ondersteuning daarbij nodig is. Uiteraard staat het belang van mijn klant hierbij voorop.

Ik werk met veel plezier bij Pals. Het is een leuke organisatie en nog leukere collega’s die altijd behulpzaam zijn als je ze nodig hebt. Ik haal veel energie en voldoening uit mijn werk.

Een aantal positieve eigenschappen van mij zijn dat ik erg sociaal ben en veel doorzettingsvermogen heb. Daarnaast ben ik erg precies. Ik wil mijn dossier graag op orde hebben. Alleen zo kun je een letselschadezaak goed behandelen.

Ik hou van reizen en in het dorp waar ik woon, zet ik mij in voor de bevolking. Ik ben actief als bestuurslid van het gemeenschapshuis en hou mij samen met een aantal anderen bezig met het organiseren van activiteiten en evenementen.

Telefoonnummer: 06-53701349