Bert Heida

Letselschadespecialist NIVRE-re

Bert-300x300.png

Mijn naam is Bert Heida. Ik ben de oudste fulltime medewerker (NIVRE-RE) en werk het langst bij Pals. Dat heeft me niet alleen de nodige deskundigheid opgeleverd maar ook veel levenservaring. Die kwaliteiten gebruik ik graag om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Samen met mijn vrouw en onze labrador woon ik in een dorp in Drenthe. We hebben twee uitwonende kinderen: een zoon - hij is bijna afgestudeerd rechtenstudent - en een verstandelijk beperkte (pleeg)dochter. Ik heb te veel hobby’s waarvan motorrijden, muziek en lezen de belangrijkste zijn.

Ooit bij een verzekeraar begonnen, later bij Pals op kantoor.

En nu rijd ik al zo’n 25 jaar rond in het Noorden van Nederland om slachtoffers met letselschade bij te staan. Vriendelijk en geïnteresseerd maar wel zakelijk, pragmatisch en resultaatgericht. En sinds dit jaar schrijf ik ook nog eens met veel plezier elke week een blog over mijn werk. Die kun je lezen op onze website en via sociale media.

Ik ben in heel veel dingen geïnteresseerd en dat maakt de contacten met mijn klanten dan ook bijna altijd dubbel positief. Voor mij is het altijd weer een bijzondere ervaring. En dan mag ik ook nog iemand helpen om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen en de letselschade vergoed te krijgen. Samen met mijn fijne collega’s vanuit een mooi bedrijf. Want laat ik het toch nog maar eens zeggen: Pals was wel de eerste echte belangenbehartiger voor letselschade in Nederland. Trots dat ik daar nog steeds mag werken.

Telefoonnummer: 06-55872881