Diandra van der Voort

Letselschadespecialist NIVRE-re

Diandra-300x300.png

Mijn naam is Diandra van der Voort, sinds mei 2016 werkzaam als letselschadespecialist bij Pals Letselschade en inmiddels ingeschreven als NIVRE Register-Expert. Al tijdens mijn studie aan de Vrije Universiteit Amsterdam had ik bijzondere interesse voor personenschade. Het lag dan ook voor de hand dat ik direct daarna aan de slag zou gaan als belangenbehartiger voor letselschadeslachtoffers. Hier haal ik tot op de dag van vandaag veel passie en plezier uit. Elke cliënt is anders en daarmee ook de vaststelling van zijn of haar schade.

Geen dag is bij ons hetzelfde. Maar altijd staan we slachtoffers bij die niet vrijwillig in deze kwetsbare situatie terecht zijn gekomen.

Zij moeten zich volledig kunnen focussen op hun herstel. Samen gaan we op zoek naar een passende en redelijke oplossing waardoor ze weer met een positieve blik naar de toekomst kijken. Dat is waar ik het voor doe. Ontzorgen, persoonlijk contact en begeleiding, daarmee kun je echt iets betekenen voor iemand. Dat maakt mijn werk dankbaar en waardevol.

Contactgegevens