Eric Roeders

Letselschadespecialist NIVRE-re

Eric-Pals.jpg

Mijn naam is Eric Roeders. Ik ben bijna 25 jaar werkzaam als belangenbehartiger voor slachtoffers van incidenten waarbij gezondheidsschade is veroorzaakt. Ik kan me dus inmiddels wel een superspecialist noemen. Er zijn weinig problemen waar ik geen oplossing voor kan bedenken.

Nog steeds geeft mijn werk me iedere dag voldoening omdat het een stuk rust teweeg kan brengen. Als je van de ene op de andere dag gewond bent en pijn en ongemak hebt, dan is het fijn dat er iemand achter je staat die je helpt bij je herstel en je financiƫle problemen. De oplossing gaat verder dan simpelweg een geldbedrag vorderen. Ook aspecten als kwaliteit van leven, bestaanszekerheid en ontzorging zijn heel belangrijk.

Zolang ik werk als rechtsbijstandverlener heb ik me altijd beziggehouden met het bereiken van een juiste oplossing. Begrijpelijke, transparante en dus goede oplossingen waarbij mijn klant uiteindelijk zelf de regie heeft. Slachtoffers van gezondheidsschade hebben wel wat anders aan hun hoofd dan onnodig geruzie over standpunten.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-29062112