Francis Schoffelmeijer

Binnendienst

Francis Schoffelmeijer.jpg

Mijn naam is Francis Schoffelmeijer en ik werk op kantoor Emmen in de binnendienst. Samen met Jan-Willem Lenselink vorm ik een team.

Na een studie aan de PABO en een aantal jaren als leerkracht in het basisonderwijs begon ik in 1991 als juridisch assistent bij Pals, destijds nog een pionier in de Letselschade en toen gevestigd in Emmen.

In de afgelopen 30 jaar ben ik met Pals Letselschade meegegroeid en heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Ook heb ik onder andere de opleiding Personenschade Licht Letsel van NIBE-SVV gevolgd.

Mijn werk bestaat voor een groot deel uit contact met klanten. Het persoonlijke contact, vertrouwen en betrokkenheid vind ik belangrijk. Een ongeval heeft vaak een grote impact op het dagelijks leven. Ik probeer altijd mee te denken en een luisterend oor te zijn. Verder zorg ik voor een goede voortgang en opbouw van het dossier. Een letselschadetraject kan soms erg lang duren dus dan is het belangrijk om efficiƫnt en georganiseerd te blijven.

Na mijn werk vind ik het leuk om in de tuin te werken of - als het koud is - creatief met stof of glas in lood bezig te zijn. Verder ga ik graag op stedentrip, naar een museum, theater of het filmhuis.

Telefoonnummer: 0591-652293