Harry Kleine Schaars

Letselschadespecialist

Harry-300x300.png

Mijn naam is Harry Kleine Schaars, senior letselschadespecialist bij Pals Letselschade. Inderdaad ben ik een senior medewerker want met mijn leeftijd van 68 jaar ben ik de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels gepasseerd. Toch voer ik mijn werkzaamheden als letselschadespecialist nog steeds met veel passie en plezier uit bij mijn werkgever.

Toen ik mijn pensioengerechtigde leeftijd naderde, behandelde ik nog veel lopende letselschadegevallen. Ik heb toen kenbaar gemaakt dit graag te willen voortzetten totdat er een passende afwikkeling in deze zaken kon worden bereikt.

Tijdens een gecompliceerde letselschadebehandeling bouw je toch een band met een letselschadeslachtoffer. Samen strijd je voor een correcte financiële regeling, waarbij ook emoties van de betrokkenen een rol spelen. Dat vergt inzet en geduld omdat de meeste verzekeringsmaatschappijen en de door hen geraadpleegde medisch adviseurs vaak een te lage schadevergoeding verdedigen.

Inmiddels heb ik het merendeel van deze lopende zaken wel afgewikkeld maar ook weer forsere schadegevallen voor verdere behandeling overgenomen. Soms geef ik op basis van mijn ervaring ook adviezen aan jongere collega’s. Zolang ik nog toegevoegde waarde kan leveren in de behandeling van complexe letselschadegevallen zet ik mijn werkzaamheden voor een aantal werkdagen per week nog graag voort.

Contactgegevens