Kristianne Meijer

NIVRE-re Personenschade

Kristianne-300x300.png

Ik ben Kristianne Meijer, sinds 2018 werkzaam bij Pals Letselschade in Emmen. Geboren en getogen in Veendam verhuisde ik voor mijn studie in 2016 naar Groningen. Hier woon ik nog steeds. Er gaat inderdaad niets boven Groningen.

In 2018 studeerde ik af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de specialisaties privaat- en arbeidsrecht. Letselschade interesseerde mij al tijdens mijn rechtenstudie. De persoonlijke kant maar ook de casuïstiek en de samenhang met andere rechtsgebieden maakt dit zo interessant.

Voor ik bij Pals ging werken had ik al wat ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor.

Om te zien of de letselschadepraktijk ook daadwerkelijk bij mij paste, liep ik een paar maanden stage bij een letselschadeadvocate. Dit beviel mij zo goed dat ik in 2018 bij Pals Letselschade ben begonnen als letselschadespecialist.

Laagdrempeligheid en kwaliteit staan bij Pals hoog in het vaandel. Laagdrempeligheid zorgt ervoor dat je als slachtoffer gemakkelijk hulp kan inschakelen. Nadat je een ongeval hebt gehad, sta je niet direct stil bij de vele gevolgen die dit kan hebben. Als het je een keer overkomt is, kunnen wij je bij de hand nemen en je tijdens het gehele proces begeleiden. We bezoeken je graag thuis zodat we een goed beeld van de schade krijgen. We leggen de gehele procedure uit en nemen onduidelijkheden weg.

Met mijn rustige karakter en groot inlevingsvermogen. Probeer ik tijdens een schaderegeling zoveel mogelijk te weten komen om een goed beeld te krijgen van de situatie. Het is en blijft maatwerk. Je bouwt een goede band op en biedt een luisterend oor. Je behandelt mensen zoals je zelf ook in zo’n situatie zou willen worden behandeld. Daarnaast ben ik een perfectionist. Mijn analytisch en doorzettingsvermogen zijn sterk en ik ga discussies niet uit de weg. Ook vind ik het van belang om altijd positief te blijven en vooruit te kijken. Kijken naar waar een persoon in de toekomst heen wil, doelen stellen of juist bijstellen en in oplossingen denken. Je klanten weer een goede balans laten vinden in hun dagelijkse leven. Als dit uiteindelijk is gelukt, kan mij dit veel voldoening geven.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 088-0188578