Lieke Renkens

Letselschadejurist Intake

Anoniem_Pals.6c1b6d.max-165x165.e18e36

Mijn naam is Lieke Renkens en ik heb mijn bachelor- en masterdiploma gehaald op de universiteit in Maastricht. Daarna ben ik terechtgekomen bij Pals Letselschade als Letselschadejurist Intake. In deze functie hoor ik afwisselende verhalen en spreek ik verschillende mensen die allemaal één ding gemeen hebben: ze willen geholpen worden.

Ik zal altijd een luisterend oor bieden waarna ik eventueel met mijn eigen juridische kennis al een advies kan geven. In de meeste gevallen zal ik de zaak doorverwijzen naar een letselschadespecialist bij een klant in de buurt. Ik geef de nodige informatie mee zodat hij of zij met een gerust hart het telefoongesprek kan beëindigen.

Als persoon ben ik vriendelijk, empathisch en bovenal gestructureerd en gemotiveerd. Hierdoor kan ik de juiste hulp bieden. Pals Letselschade staat voor rechtvaardigheid. Iedereen moet krijgen waar hij of zij recht op heeft. Hier sta ik 100% achter en hier zal ik me altijd hard voor maken.

Na een werkdag kom ik thuis bij mijn vriend, geniet ik van het koken van een lekkere maaltijd en lees ik het liefst een boek. Op mijn vrije dagen ga ik graag wandelen met ons hondje en ga ik graag naar een concert of festival. Ook haal ik met liefde nóg een plant in huis om toe te voegen aan mijn jungle.