Romy Aalders

Letselschadespecialist

Romy_Aalders_Web.png

Ik ben Romy Aalders en woon samen met mijn partner en kinderen in Spijkenisse.

In 2016 rondde ik mijn rechtenstudie af maar al tijdens mijn studie werkte ik voor een tweetal advocatenkantoren. Na het behalen van mijn diploma werkte ik als jurist voor een rechtsbijstandsverzekeraar en een ander letselschadekantoor. Om in 2020 de overstap naar Pals te maken.

Als letselschadespecialist moet je naast kennis van zaken ook begrip hebben voor de emoties van een slachtoffer. Het mooie aan Pals is dat naast de financiƫle afwikkeling van een zaak ook het menselijke aspect en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ik ben zeer betrokken bij mijn klanten en zorg ervoor dat zij zich volledig kunnen richten op hun herstel. Zo hoeven zij zich niet bezig te houden met allerlei complexe aangelegenheden die voortkomen uit de opgelopen (letsel)schade.

Iedere dag werk ik met plezier aan mijn dossiers. Het geeft mij energie om mensen bij te staan bij het bereiken van hun doel, om hun zorgen en onkosten weg te nemen en passende oplossingen voor hen te vinden. Daarbij ga ik altijd voor het maximaal haalbare resultaat, zowel financieel als menselijk. Bij Pals krijg ik daarvoor de kans.